Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 26 augustus 2012

Eerdmans: megastallen zijn het werk gods

De smerige 'christelijke' haatzaaier Eerdmans, vindt dat megastallen diervriendelijk zijn, de flapdrol diende ooit een wetsvoorstel in, dat het mishandelen van dieren verbood. 'Kippen' een leven van pakweg 6 weken geven, met duizenden soortgenoten opgesloten in stallen, waar ze de laatste 2 weken nog amper ruimte hebben om te leven, is dus diervriendelijk, zeg maar zoals de god van Eerdmans het bedoeld heeft en heeft niets met dierenmishandeling te maken.
Uitlatingen die Eerdmans afgelopen vrijdag deed in zijn programma op Radio1 voor WNL, de omroep van de rechts-conservatieve krant de Telegraaf (die niet meer mocht verschijnen na WOII, vanwege ernstige collaboratie met de nazi's, Hitler's stadhouder en grootgraaier Bernhard wist dat een paar jaar na de oorlog terug te draaien). In dat programma had Eerdmans Thieme, van de partij voor de Dieren te gast, die zich slecht verweerde tegen de vuile uitlatingen van deze 'leefbare' aartsklootzak.

Het mooist vindt Eerdmans een varkensflat naast een slachthuis, dat is goed voor het milieu, aldus de hufter, natuurlijk lult de klootzak niet over de zeer zware belasting op het milieu, door vleeseten (de productie van vlees) in het algemeen en de intensieve veehouderij in het bijzonder. Bovendien heeft deze enorme flapdrol nog nooit dieren in doodsangst gezien, die bij de geur van bloed in en om een slachterij, volkomen in doodsangst raken. De bedachte god van Eerdmans heeft dieren geschapen om ze met zoveel mogelijk in een noodtempo, onder onmenselijke omstandigheden groot te martelen, en ze daarna dood te martelen, daarmee niet alleen schijt hebbend aan dierenwelzijn, maar ook een groot beslag leggend op de wereldvoedselvoorraad en drinkwater (voor 1 kilo vlees is minimaal 5 kilo groente en granen nodig en een gigantisch aantal liters water). Een god die bovendien beter zou moeten weten, daar het darmstelsel van de mens, die hij geschapen zou hebben, niet is ingericht op het eten van vlees.

Nee echt een man van god, die Eerdmans, de grote vriend van de vermoorde pedo-politicus Pim Fortuyn (die zijn pedo zijn en het in de praktijk brengen van deze afwijking, gewoon in het openbaar toegaf!).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten