Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 22 augustus 2012

De Jager en de sleutel van de schatkist

Het disfunctionerende CDA varken de Jager, wil de sleutel van de schatkist niet overlaten aan de SP. Nee, die heeft de Jager al weggegeven aan de EU. De Jager, die mede veroorzaker is van de economische krimp in Nederland, zei dit gisteravond bij Knevel en van den Brink (die krimp is er nog steeds, alleen een beetje vervaagd door gegoochel met cijfers)

Ook bij Knekel en Flink de hoofdredacteur van Quote, huppelkut van den Broeke, zij was aanwezig vanwege een prent, waar rode SP kneus Roemer onder het bloed, met een kettingzaag in de hand te zien is. "het is een prent met een knipoog" en "wij zijn een blad voor succesvolle ondernemers", aldus het takkewijf. Laat Quote dit soort prenten maar bewaren voor degenen, die echt bloed aan de handen hebben zoals VVD stoephoer Schippers, of CDA paardenbeffer Bleker met z'n gigastallen en natuur/milieu afbraak.

Van den Broeke vindt het erg, dat Roemer, inkomens boven de 150.000 euro per jaar, een belastingpercentage van 65% wil laten betalen, daar was de Jager het roerend mee eens. De Jager: "door die belasting verliest de gewone man zijn baan, jezus wat een leugenaar. De welgestelden, die hun verstand gebruiken, betalen nu niet meer dan 20% en in veel gevallen een stuk minder. Het is als met de grote bonussen; als we die niet geven, zijn de vaklui weg, nou dat hebben we gezien, dankzij dat tuig zitten we nu tot de oren in de stront. De ondernemers zullen dus ook vertrekken volgens de Jager, helaas alweer een leugen, veel ondernemers hebben geen basis tot ondernemen in het buitenland, bovendien de ondernemers die denken een stuiver extra te kunnen pakken in het buitenland, zitten daar al lang, of gaan alsnog. Ach,  ondernemers hebben het pas echt naar hun zin, als ze kunnen ondernemen in een fascistische of nazi dictatuur, dat heeft de geschiedenis wel geleerd (daar kan je China ook toe rekenen).

"Te veel overheidsschuld en uitgaven zijn de oorzaak van de crisis", aldus de Jager. Nou daar is het CDA dan hoofdverantwoordelijke en de blanco cheque, die hij en Rutte aan de EU gaven, past goed in dit foute praatje. De crisis die in 2008 begon, is door de banken en de politiek veroorzaakt, door niemand anders! Denkt u daar maar aan in het stemhok op 12 september.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten