Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 augustus 2012

Jan Maat wil graanvoorraden aanleggen

Boerenlul Jan Maat, voorzitter LTO Nederland, wil graanvoorraden aanleggen in Nederland. Janmaat vindt namelijk dat de voedselprijzen voor de arme landen nog veel te laag zijn, het aanleggen van die voorraden werkt prijsopdrijvend en Jan Maat wil nu eenmaal, dat de boeren meer verdienen voor hun product.

Eerlijk gezegd is dat ook de taak van Janmaat, jammer dat hij in het openbaar net doet, of hij begaan is met het lot van de hongerenden en armen in de wereld en dat hij daar zijn ziel en zaligheid voor geeft. Hufter Jan Maat vindt de subsidie van bijna één miljard euro per jaar voor Nederlandse boeren, geen cent te veel, en wat kan het hem verdommen, dat die subsidie ervoor zorgt, dat de boeren in arme landen brodeloos worden, als de boeren hier maar lekker veel verdienen.

De LTO voorzitter wil verder nog veel meer inzetten op intensieve landbouw en veeteelt, dat is nodig om iedereen te eten te kunnen geven. Dat onze veestapel van 500 miljoen dieren een gigantisch beslag legt op de wereldvoedselvoorziening (voor 1 kilo vlees, heb je minimaal 5 kilo groente nodig), interesseert Jan Maat niet. Als we echt iets willen doen voor de wereldvoedselvoorziening, zal je moeten beginnen met het aanpakken van de, voor de mens, onnodige consumptie van vlees. Kunnen we eindelijk echt iets doen aan alle dierenmishandeling in de veeteelt, bij intensivering zal ook die mishandeling intensiveren, één en één is nog steeds twee!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten