Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 augustus 2012

Hoe we naar de knoppen gaan, deel '78': curatoren

Vandaag werd bekend gemaakt, dat de curatoren van de failliete DSB 'bank', tot nu toe 30 miljoen euro in rekening hebben gebracht. Dat is voor 36.000 uur werk, per uur is dat meer dan € 830,-- Als u vindt dat dit normale uurlonen zijn, dient u zich onverwijld te laten behandelen, totaal ongelofelijk.
Daar wringt de schoen tegenwoordig, diensten en prijzen worden steeds meer onbetaalbaar als gevolg van de grote graaicultuur, waardoor het leven, zeker voor de grote onderlaag van onze bevolking, volkomen onbetaalbaar, ja zelfs onleefbaar wordt. Het demissionaire kabinet, inclusief de 'oppositiepartijen' D66, GroenLinks en ChristenUnie, de 'oranje-, Kunduz-, of lente-coalitie, hebben wel oog voor het verlagen van het inkomen aan de onderkant van de maatschappelijke ladder, maar niet voor dit soort meer dan achterlijk hoge beloningen.

Als we een leefbare samenleving willen, dient er onverwijld een eind aan dit soort belachelijk hoge beloningen te komen, let wel: zelfs een uurloon van € 200,-- per uur, is al veel te hoog, als je bedenkt, dat er mensen zijn, die nog geen € 10,-- per uur verdienen, voor werk, waar je gezien de belasting en smerigheid minstens € 20,-- per uur voor zou moeten betalen.
Doorgaan met deze 'ratrace' zal uiteindelijk grote maatschappelijke onrust veroorzaken, die bij ongewijzigd beleid, alleen is vol te houden, met een dictatoriaal geleide politiestaat......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten