Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 17 augustus 2012

Betty de Boer trots op resultaten kabinet Rutte

Slijmbal Prem had dinsdag VVD stoephoer Betty de Boer (hé, dat rijmt), te gast. Dit aanstormende VVD leeghoofd zegt, dat er onder het Franse presidentschap van Hollande een krimp is opgetreden in de Franse economie. Het takkewijf vertelt er natuurlijk niet bij dat dit voor de volle 100% te danken is aan de grote VVD vriend, de disfunctionerende oud-president en joker Sarkozy.

Natuurlijk beginnen Prem en zijn opvolger niet over de krimp in de Nederlandse economie, veroorzaakt door het desastreuze beleid van het kabinet Rutte, en de Boer houdt wijselijk haar kop. Nee, sterker nog, de Boer is trots op de 0,2% economische groei over het 2e kwartaal, die het CBS bekend maakte. In het eerste kwartaal groeide de Nederlandse economie  met 0,3%, maar alleen door een goocheltruc met cijfers, die over het tweede kwartaal werd herhaald, zonder trucs met cijfers 'zouden' we nog steeds in een recessie zitten (wat we daadwerkelijk ook zitten).

Nee, het kabinet Rutte is een waanzinnig succes, de faillissementen rijzen de pan uit, de werkloosheidscijfers zijn nog nooit zo hoog geweest, een krimp in de economie, en een blanco cheque voor vele miljarden (om banken overeind te houden), tzt te innen door de EU......... goed hè!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten