Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 25 augustus 2012

Ben Verwaaijen leest de foute les

Ben Verwaaijen, de grootgraaier die diverse bedrijven achterliet met een berg ellende, en die nog een berg lijken in zijn kast heeft liggen, was afgelopen zondag te gast bij Zomergasten (trouwens, waarom presenteert de Belgische nitwit en mislukte muzikant Leyers dit programma?).
Verwaaijen las Nederland eens even de les: we moeten met minder genoegen nemen, we moeten een voorbeeld aan de Chinezen nemen, passie en inzet en het woord superkapitalisme kwam wat dit 'land' betreft, uit de bek van deze griezel. De rechts-conservatieve hufter vindt het normaal, dat China fabrieken elders, zoals in Europa overneemt, en daar Chinese werknemers het werk laat doen. Met kwijl in z'n mondhoeken zit Verwaaijen te vertellen wat we in Europa moeten doen, na eerst EU critici afgezeken te hebben, van Rompuy afgemaakt te hebben, om vervolgens bij één grote baas uit te komen, vanwege de crisis hebben we dus een dictator nodig, al noemt de hufter dat niet zo. Ach ja, ondernemers kunnen het over het algemeen heel goed vinden met dictatoriale regimes.

Belangrijk vindt Verwaaijen het nieuws, dat een kok van een driesterrenrestaurant een eind aan zijn leven maakte, na het verliezen van een ster. Dat komt, omdat hij al als kind dergelijke restaurants bezoekt en dat denkt te weten wat goed is voor mensen die amper nagels hebben om hun kont te krabben. De lul heeft dus bewondering voor Chinezen, die voor het grootste deel in diepe armoe leven en wel voor een grijpstuiver, al buigend, de gore baantjes van het westen willen opknappen. Hoeveel mensen zouden zich gesuïcideerd hebben, als gevolg van het wanbeleid, dat Verwaaijen her en der gevoerd heeft?

Jezus, wat een tyfuslul!

Morgen is de over het paard, nou zeg maar olifant getilde praalhans van Dis aan de beurt in Zomergasten, dus u kunt met een gerust hart een ander programma bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten