Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 15 augustus 2012

CDA 'duurzaamheid' en Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen, was de gemuteerde Zeeuwse CDA aardappel Balkenende, te gast bij BNR superslijmbal Paul van Liempt. Daar vertelde het holle vat, dat hij voor het pionieren op duurzaamheid is.... ha! ha! ha! We moeten het onbekende tegemoet durven gaan, dus de VOC mentaliteit moet van stal gehaald (u weet wel: handel in harddrugs, diefstal, brandschatten, genocide, slavernij, enz. enz.). Hier doelde Balkenende op het houden van de Spelen in Nederland, als 1 ding zeker is, dan is het wel, dat de kosten niet in verhouding staan tot de opbrengsten (die maar een fractie van de kosten zijn). De CDA nitwit ging geheel en al op hol, dus opletten, want wat brabbelt de idioot allemaal? Hoffelijkheid is naast hartstocht belangrijk, dat heeft te maken met respect en hoe ga je met je klanten om (?!?), ha! ha! ha!

Over zijn aanwezig zijn bij de presentatie, voor het plan de Spelen naar Nederland te halen (in zijn hoedanigheid als premier), zei Balkenende, dat het verhaal was, Nederland neer te zetten als sportland, het lange termijn doel (terwijl onder B. de gym op school werd gegeven door niet daarvoor opgeleide krachten en zwemles verdween uit het rooster van de meeste scholen). "We kunnen de Spelen binnenhalen, maar dan moeten we uit de sfeer van zurigheid", aldus de Zeeuwse minkukel. Hij bedoelt hier, geen grenzen aan de hoeveelheid euro's, die daarvoor nodig zijn en vooral niet zeiken over de gigantische geldverspilling. Dat deze enorme klootzak het woord 'zuur' nog uit z'n hakkelende bek durft te halen, weet u nog? 'eerst het zuur, dan het zoet', dat laatste bleek uiteindelijk, na jaren wanbeleid, zoutzuur te zijn.

Balkenende wilde verder nog kwijt, dat hij het zijn morele plicht vindt, met studenten te praten en zijn 'kennis' over te dragen, ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Hoffelijkheid, respect en morele plicht zijn woorden, die uit de mond van Balkenende, het equivalent zijn van een heel dikke vloek: godgloeiendegodverdomme!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten