Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 30 augustus 2012

De Krom opent de jacht op randfiguren

Zijne VVD kwaadaardigheid de Krom heeft de jacht geopend op psychiatrisch patiënten, andersdenkenden, en mensen die er in zijn ogen en die van het 'Sociaal Cultureel Planbureau' niet netjes uitzien, dus niet het nieuwe boevenpak van de 21ste eeuw, pak met stropdas, dragen en/of niet goed geschoren zijn. Als deze mensen zich niet aanpassen volgens de normen van de Krom en bij het solliciteren er niet 'netjes' uitzien, zullen zij hun bijstandsuitkering verliezen, als het aan schoft de Krom en het SCP ligt. Het kabinet Rutte heeft de werkloosheid met een langjarig record gebroken door hopeloos disfunctioneren. Het aantal vacatures ia 100.000, een aantal dat normaal is met zo'n grote beroepsbevolking, m.a.w. als er een baan wordt ingenomen, komt er welhaast tegelijkertijd weer een vrij. Maar i.p.v. echte fraudeurs als de farmaceuten, of belastingontduikers (die de staat voor zo'n 20 miljard per jaar benadelen), of bouwbedrijven/boeren die Oost-Europeanen uitbuiten aan te pakken, gaan we kijken of we wat arme drommels, hun veel te lage uitkering kunnen afpakken. Het SCP zei n.b. zelf in haar bericht, dat deze mensen over het algemeen psychische (sociale) problemen hebben, mede veroorzaakt door enorme klootzakken als de Krom en z'n volksverlakkers bende, die het land langzaam maar zeker naar de afgrond leiden.

Nee als je er anders uitziet en bovendien geen werk kan vinden, ben je de grote schuldige van alle ellende, en wordt als het aan de Krom en andere miezerige fascisten ligt, de jacht op je geopend.
Bovendien zaait de Krom haat tegen deze mensen, die toch al moeite hebben met functioneren in de maatschappij. Nog even en men gaat 'kopgeld' uitloven voor deze mensen.

Dat de Krom en zijn nageslacht, totdat de tijd van de mens op aarde er op zit, in bittere armoede mogen leven, afhankelijk van liefdadigheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten