Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 12 augustus 2012

VVD op 32 zetels

De VVD staat op 32 zetels, je snapt het niet: onder Rutte is onze economie gekrompen, de werkloosheid flink gestegen (zelfs al worden veel werklozen niet eens meegerekend) en het aantal faillissementen stijgt met de maand, maar door wat boekhoudkundig geschuif met cijfers, lijkt het nu 0,01% beter te gaan.

De winst van de VVD zit 'm dan ook aan het vasthouden van de hypotheekrenteaftrek door deze partij, volksverlakkerij van de bovenste plank, dat weet men bij de VVD ook. Deze aftrek, die een jaarlijks beslag legt op de belastingpot van maar liefst 12 miljard, is eenvoudig weg niet te handhaven, zeker als je bedenkt dat daar een schuld van meer dan 700 miljard euro aan vastzit, een schuld, die nog niet voor de helft wordt gedekt door onderpand. Mensen die denken dat het heil van de VVD komt, terwijl zij minder dan 40.000 euro per jaar verdienen, kunnen zich beter afvragen wat deze partij voor hen zal doen, als de restschuld op hun huis, tot meer dan anderhalf keer zal zijn gestegen t.o.v. van de waarde van dat huis. Geloof mij maar, de VVD zal de belangen van de hypotheekverstrekkers en de bouwmaffia blijven verdedigen, een belang dat regelrecht tegen het uwe in gaat. Met andere woorden, de schuldigen die de huizenbubbel hebben veroorzaakt, zullen worden ontzien door deze partij voor de 'happy few', u mag als simpele huizenbezitter bloeden, dat staat als een paal boven water (dat u tegen die tijd onder de neus zal staan).
Hopelijk denkt u daaraan als u met het potlood in de hand, een kruisje voor de naam van een VVD volksverlakker rood wilt kleuren, op 12 september.....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten