Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 8 september 2012

Elias, stijlvast een gigantisch leeghoofd

De enorme plofhaan van de VVD, Elias, zat gisteren bij BNR kwijlebabbel van Liempt voor een 'debat'. Van Liempt liet al kwijlend Elias als eerste aan het woord, daar hij met een VVD petje op z'n domme vette kop in de studio zat. Dat heeft heel veel zin, aldus zijne VVD leegheid, hij had zojuist de BNR receptioniste gesproken, die hem vertelde, dat zij amper meer verdiende dan toen zij een bijstandsuitkering had. "Daar gaat het om", aldus Elias, hij bedoelt hier, dat die bijstandsuitkering fiks omlaag moet, niet dat de receptioniste schandalig weinig verdient. De VVD schaft het liefst vandaag nog het minimumloon af en als dat niet kan, moet dat inkomen flink omlaag, al zegt de VVD dat nu even niet, dat komt na de verkiezingen weer, er zijn ten slotte genoeg dombo's die met hun minimumloon op de VVD stemmen, dus volkomen tegen hun eigen belang. Vandaar dat de VVD de werkenden alvast een bonus van € 1.000,-- belooft, waar degenen, die werkloos zijn geworden door de schuld van de VVD, dus geen aanspraak op kunnen maken, zie ook:  http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/08/rutte-geeft-zoet-na-zuur.html .

Elias wordt boos op de lopende SP lul van Bommel, die ook aan het debat deelnam en Rutte nogmaals leugenaar noemde, dat is toch godgloeiendegodverdomme niet te geloven! Natuurlijk is Rutte, naast zwaar wanpresterend premier (record aantal werklozen en faillissementen, economische krimp, enz.) een grote leugenaar, niet alleen als het gaat om de verhoging van het eigen risico in de zorg.

Natuurlijk begint papzak Elias weer over de grote regeldruk in Nederland, regels die de burgers beschermen, burgers die hij zou moeten dienen. Wat er komt van het niet naleven van regels of als het aan de VVD ligt, het opheffen van regels, konden we zien bij de vuurwerkramp in Enschede, of het Hemeltje in Volendam, of de brand bij Chemie-Pack en zo kan ik nog wel een half uur doorgaan.

Het CDA en de VVD willen beperking van levensverlengende behandelingen bij ouderen. De hondenlul zegt, dat de politiek natuurlijk niet over het wel of niet behandelen gaat, maarrrrrrrrrrrr er moet serieus gesproken worden met de patiënt, over nut en ellende, nou dan weet je 't wel bij de VVD: net zo lang lullen tot de patiënt is overleden, het gaat tenslotte niet over de achterban van de VVD, die zitten in peperdure verzorgingstehuizen en ontbieden specialisten desnoods bij hen thuis. Bij de VVD moet je niet zijn voor het aanpakken van de echte redenen van kostenstijging in de zorg, want daar draait het ook in deze discussie weer om, niet behandelen is immers spotgoedkoop. De echte redenen van de kostenstijgingen? Veel te hoge salarissen in de top van de zorg, of het nu gaat om ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, dienstverleners in de zorg, of verzekeraars. De peperdure design-gebouwen, of dat nu ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, of kantoren van dienstverleners en verzekeraars, zijn. De belachelijk hoge medicijnprijzen (aan marketing wordt bijvoorbeeld 35 keer meer uitgegeven, dan aan ontwikkeling van medicijnen) en prijzen van medische apparatuur (Philips en Siemens betalen zelfs steekgelden om hun apparatuur te slijten). Maar zoals gezegd, voor het aanpakken van deze zaken moet je niet bij de partij van hufter Elias, de VVD zijn (of het CDA, de PvdA, D66, CU of GL).

Dus u weet het, verdient u minder dan € 35.000,-- (ook al heeft uw partner een extra inkomen) en u wilt de zorg betaalbaar houden, een fatsoenlijke beloning naar werken en een veilige leefomgeving, stem dan zeker niet op de VVD, dat is tegen uw belang!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten