Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 1 september 2012

Pechtold, scheefwoners en zijn gebruikte folders van het VNO-NCW

De witte Obama van Nederland, het rijkeluiszoontje met het blotekontengezicht (in dit geval beter dan
billen-), de D66 lijsttrekker Pechtold, wendt nu alle ellende op de huizenmarkt af op de scheefwoner, alsof het normaal is dat je je scheel betaalt aan een kuthuis in een kutbuurt, waar je eerst 8 jaar op hebt moeten wachten en dat scheelbetalen is ingegeven door de belachelijk hoge huizenprijs. Waar bovendien D66 wethouders hebben meegeholpen aan de massale sloop van echte sociale huurwoningen de laatste 20 jaar en daarmee het tekort op die 'markt' hebben gecreëerd. U snapt het al, Pechtold zal niets doen aan de hypotheekrenteaftrek en zal niet naar compensatie voor de gewone huizenbezitter zoeken, voor het moment dat de huizenbubbel barst (niet voor niets is D66'er Boele Staal voorzitter van de organisatie van Nederlandse banken, kijkt u maar wat deze neoliberale griezel daarover zegt).

Pechtold, die met zijn 'goede komaf' en zijn inkomen van rond de € 6.000,-- per maand, de arbeider terug in het hok wil, dus geen rechten meer en het liefst een flinke loonsverlaging voor deze werknemers wil doorvoeren. Deze Pechtold maakte donderdag voor de BNR microfoon bekend (na 9.30u.), dat hij gebruik maakt van de folders van de werkgeversorganisatie het VNO-NCW........

Denkt u daar aub aan, als u van plan bent op D66 te stemmen en u verdient minder dan € 35.000,-- per jaar, naast dat D66 volgens deze kwast voor een hoge studiebijdrage is (niet aan, maar van de student), voor een verhoging van eigen bijdrage in de zorg is, tegen het verlichten van dierenleed is (voor megastallen, onbeperkt gesleep met dieren,  voor jacht is, enz.), voor kernenergie is, voor het aantasten van natuurgebieden t.b.v commerciële activiteiten is (en gegarandeerd, dat er nog een flink aantal puur asociale maatregelen in de D66 koker zitten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten