Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 1 februari 2013

Dijsselbloem snijdt in eigen vingers, of: wat zijn we 'blij', dat hij 2 functies heeft

PvdA nitwit, de 'deskundige' minister van Financiën en voorzitter van de Eurogroep Dijsselbloem, is nog maar net 'verkozen'*, of hij zit in een onmogelijke spagaat. Als voorzitter van de Eurogroep moet hij zichzelf als minister van Financiën in Nederland dwingen zich te houden aan de afgesproken begrotingsregel van een maximum van 3% tekort, immers met de 3,7 miljard steun, die Dijsselbloem uittrekt voor SNS Reaal, overschrijdt Nederland die norm. Om zijn geloofwaardigheid te behouden binnen de EU, moet Dijsselbloem vasthouden aan die regel, zeker nu hij net benoemd is en Rutte en de Jager zich volkomen ten onrechte, het vuur uit de sloffen hebben gelopen voor de grens van die 3%.
Vanmorgen zei Dijsselbloem dat het nog te vroeg is om te zeggen of er nieuwe bezuinigingen nodig zullen zijn........ Heerlijk hè, hoe politieke idioten zichzelf totaal ongeloofwaardig maken.....

*Waarom ambieerde geen ander land deze functie? De vraag stellen is 'm beantwoorden en dat is nu wel gebeurd, ha! ha! ha! ha!
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten