Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 januari 2013

Jeroen Wielaert likt de grote aars van het koningshuis

De mislukte jaren 50 sinterklaasdichter Jeroen Wielaert, gebruikte zijn programma Lijn 1 vanmorgen weer voor dikke gore oranje propaganda (althans dat was de bedoeling). De rechtse hufter had als tegenstander van het koningshuis Westbroek in de studio, niet zo slim, daar Westbroek 'iets' slimmer is dan hijzelf. Wielaert, die het liefst zichzelf hoort, nam het woord sprookje van Westbroek over, deze gebruikte dit woord om aan te geven hoe belachelijk de monarchie eigenlijk is. Leeghoofd Wielaert stelde dat het sprookje blijft staan, zeker voor de jonge generatie, de lul ging zover, dat hij bij kleine meisjes, die prinses willen zijn, suggereert dat dit in de genen zit. Totaal voorbijgaand aan alle sprookjes en filmpjes die kleine kinderen zien, propvol zitten met prinsessen en prinsen, het is dan ook meer dan duidelijk, dat Wielaert, de kampioen bokkenschieten, niet weet wat sprookjes zijn. Volgens Wielaert koestert het volk de koningin in tijden van crisis....... ha! ha! ha! ha! wat een gek!

Een dichter was gevraagd een gedicht over de troonsopvolging te maken (of deze belde in met een gedicht), deze man had ook al zware kritiek op het koningshuis. De naam Zorreguieta en Bernhard vielen in dit gedicht, in combinatie met nazi's en fascisten, dat schoot Wielaert in het verkeerde keelgat. We moeten het overlaten aan de jongeren, hij vindt dat er te veel kritiek is op de oude mannen en het heeft niets te maken met de jonge generatie, aldus Wielaert...... (die vindt dat hijzelf een ongeleid projectiel is, ha! ha! ha! ha!).
Zie hiervoor: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/zorreguieta-komt-niet-naar-de-kroning.html

Tot overmaat van ramp (voor W.) belde er een vrouw in, die ook een berg kritiek op de monarchie had. Zij stelde dat het gelul is, dat Beatrix het veel moeilijker heeft dan anderen, wat haar is overkomen, overkomt miljoenen anderen ook, alleen kunnen die niet elk weekeinde met een vliegtuig naar Londen, om een zoon in coma te bezoeken (die kunnen zelfs die verpleging niet betalen). Ook over het verhaal, dat het 'beroep' van koningin zo zwaar is, maakte deze vrouw, volkomen terecht gehakt, alsof het een plaag is als je koning wordt, je kan dat gewoon weigeren, de imbeciel Wielaert zei daarop, dat zowel Beatrix en Alexander  in het verleden lieten weten, niet te wachten op het koningschap, en hij ziet het als bewijs, dat ze dit toch deden/doen, dat het 'koningschap' een roeping is.....ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Wielaert kwam nog met de grove leugen, dat het koningshuis ons miljarden oplevert, dit argument, werd door Westbroek feilloos ontleedt in grote stukken nonsens.

Tot slot zei de enorme hondenlul Wielaert, dat 'we willen bewonderen', doelend op de populariteit van het koningshuis. Alsof dat in onze genen zit, jezus wat een klootzak! Vandaar, dat men voor positief commentaar op het koningshuis plaatsen als Katwijk opzoekt, ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten