Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 januari 2013

Rinnooy Kan en sociale rechtvaardigheid.

In Buitenhof 13 januari jl. een koekwous gesprek over een 'sociaal Europa', dit onder meer door gepubliceerde cijfers, waarin o.a. het cijfer van 124 miljoen armen in Europa werd genoemd, dat is een kwart van de Europese bevolking, daarnaast is 1 op de 4 jongeren in Europa werkloos. De grootgraaier Rinnooy Kan was aanwezig voor de 'discussie', Rinnooy Kan, u weet wel de oud-voorzitter van VNO (-NCW) en hij stond aan de wieg van het grote debacle bij ING, daar was hij lid van de raad van bestuur van 1996 tot 2006, een waanzinnig succes zou je dat wel kunnen noemen, echt een prestatie van formaat en reden genoeg zijn mening over van alles en nog wat te peilen.... Rinnooy Kan durfde de woorden sociale rechtvaardigheid in de gore bek te nemen.

Richelle (DG Sociale Zaken Europese Commissie) die ook aanwezig was, had het over 1 miljoen vacatures die niet vervuld kunnen worden, logisch als je met een beroepsbevolking als in Nederland, zelfs in goede tijden al snel 100.000 vacatures hebt, wegens opzegging, ontslag op staande voet, uitbreiding van bedrijven (nieuw gecreëerde vacatures), ziekte, enz. enz. Veel geblaat over zorgen, met de dikke ernstige kop van Richelle. Minister van Staat in België, de 'socialist' Vandenbroucke, ziet de oplossing in een hervorming van de arbeidsmarkt (dus: demotie, weg met de ontslagbescherming en totale 'flexibiliteit', waardoor alle rechten van arbeiders overboord worden gekieperd), dat produceerde een grote glimlach op de gore bek van Rinnooy Kan (vanwege zijn voormalige functie bij ING, één van de hoofdverantwoordelijken van de huidige crisis en dus van de huidige topwerkloosheid, zowel in Nederland als in Europa), terwijl hij het zojuist had over 'sociale rechtvaardigheid'.

Het is de socialist Vandenbroucke blijkbaar geheel in de bol geslagen, hij durfde de schuld voor de (krediet)crisis in eerste instantie te leggen bij de 'schuldenaren', door te zeggen dat dezen niet alleen schuldig zijn, maar ook de kredietverleners (banken, verzekeraars en pensioenfondsen), die applaudisseerden voor de onevenwichtige groei in Spanje..... Alsof het krediet voor Spanje uit de lucht kwam vallen, rechtstreeks gezonden door god.
Godgloeiendegodverdomme!!!!

Zo wordt u tegenwoordig bijna dagelijks besodemieterd, door zogenaamde deskundigen, wier verhaal door de diverse omroepen of zendgemachtigden, als enige waarheid worden gewaardeerd en aangeprezen, een schandalige praktijk van groot formaat!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten