Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 29 januari 2013

Beatrix doet afstand, ons nationale waterhoofd koning

Ons nationale waterhoofd Alexander en zijn pampaprinses Maxima Zorreguieta, worden koning en koningin. Beatrix doet afstand van de troon, voordat de vader van Maxima, Zorrgeuieta wordt aangeklaagd wegens zware misdaden tegen de menselijkheid onder het fascistische Videla regime in Argentinië. Het net sluit zich steeds nauwer om Zorreguieta en je kan natuurlijk niet een aangeklaagde fascistische misdadiger bij de kroning van 'ons' staatshoofd aanwezig laten zijn, want dat mag hij van de PvdA neoliberale superwindvaan Samsom, aanwezig zijn bij de kroning van zijn dochter en schoonzoon, zo liet Samsom vorig jaar weten. Het zal me niet eens verbazen, als er door de Nederlandse overheid, druk is uitgeoefend op de Argentijnse overheid, een 'hold' op het Argentijnse OM te zetten, zodat de vervolging van Zorreguieta 'even' wordt opgeschort.

De kroning is gepland op 30 april, dat is om te voorkomen, dat de dag van de arbeid, 1 mei ooit een nationale feestdag wordt in ons land. Er is tenslotte nog nooit iemand doodgegaan van werken, luidt het cliché..... Als je voor elke dode die in de geschiedenis ten gevolge van arbeid overleed, een stuiver zou moeten betalen, zou je na 50 jaar, met een jaarlijks inkomen van € 100.000,--(netto), die som geld noch niet neer kunnen tellen.
Maar je moet er natuurlijk niet aan denken, dat daar ooit bij stil wordt gestaan, nee, dan liever voor de uitvreters van het koningshuis, met al hun waanzinnige verdiensten voor ons land, elk jaar, naast hun gigantische bijstandsuitkering uit de belastingpot, een peperduur feest bereiden, ook al betaald uit diezelfde pot.......

Je zou toch hopen, dat we anno 2012 eindelijk eens kappen met het meer dan achterlijke en achterhaalde instituut monarchie, een peperduur instituut, dat thuishoort in de middeleeuwen. Durf niet te komen met het lulargument, dat een president nog duurder is, dat is een leugen, bovendien heb je met een minister-president, in het geheel geen president nodig, zelfs dan, als de minister-president de hoogste vertegenwoordiger van Nederland zou zijn, zou de zogenaamde Balkenende-norm nog veel te hoog zijn!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten