Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 januari 2013

MKB BRANDSTOF: ZEG UW LIDMAATSCHAP VAN MKB EN MKB BRANDSTOF ONMIDDELLIJK OP!

MKB Brandstof stopte maandag per direct met de ongelofelijk irritante Tom de Ridder spotjes, om.... deze onmiddellijk te vervangen voor een spotje met ene Moniek, die aankondigde, dat de Ridder z'n stem kwijt was en dat dit de mensen bij dit kutbedrijf niet verraste. Dit gaat maar door, vandaag bedankte deze brandstof-geldpomp trut,de vele blijken van warme belangstelling en uitingen van beterschap voor de Ridder. Leuk hè, ha! ha! ha! ha! ha! Ondertussen blijft men de klanten van dit bedrijf besodemieteren, immers als je je kan veroorloven zoveel reclame te maken, moet je een giga berg geld verdienen aan die vermaledijde tankpas. Of krijgt MKB Brandstof subsidies of belastingaftrek voor die reclames, dat zou nog erger zijn, daardoor zou elke Nederlander via de belasting meebetalen aan deze oplichters bende. MKB Nederland onderneemt geen stappen tegen dit bedrijf dat haar naam misbruikt, althans MKB Nederland stelt dat het niets te maken heeft met dit bedrijf, het is dan ook aannemelijk, dat MKB Nederland wel degelijk een band heeft met dit bedrijf, of minstens toestemming heeft gegeven voor het gebruik van haar naam.

Daarom nogmaals de oproep zoals die in de kop van dit bericht te lezen is: ZEG UW LIDMAATSCHAP VAN MKB NEDERLAND EN MKB BRANDSTOF ONMIDDELLIJK OP!

2 opmerkingen:

 1. MKB is een gangbare afkorting om Midden- en Klein Bedrijf aan te duiden, precies de doelgroep voor de nationale tankpas. Als u bij het KvK deze afkorting intikt krijgt u 200 pagina's met namen van bedrijven die hem gebruiken in hun bedrijfsnaam. Niet wonderlijk dus dat MKB Nederland (waar geen enkele band mee bestaat) geen reden heeft om juridische stappen te ondernemen.

  Qua inkomsten en uitgaven is MKB Brandstof geheel onafhankelijk. Al sinds 2005 blijkt de dienst van het bedrijf voor zoveel ondernemers bijzonder veel gemak te bieden, dat daardoor ruimte is om te investeren reclamespots, waarmee weer nieuwe ondernemers bereikt kunnen worden.

  We weten dat onze klanten zo tevreden zijn over het gemak dat de pas heb brengt dat ze er jarenlang gebruik blijven maken. We kunnen zo kosten en baten goed tegen elkaar afwegen. Bovendien kunnen we door onze communicatie zo te concentreren prima afspraken maken met de radiostations.

  (voor de duidelijkheid, ik ben de woordvoerder van MKB Brandstof)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geachte heer van Wijngaarden,

  U stelt alweer, dat uw organisatie niets met MKB Nederland te maken heeft, zoals u eerder op de radio durfde te stellen, en zoals u in dit blog op 9 januari jl. in een reactie aan de orde stelde.

  Op 15 januari jl. reageerde Leendert-Jan Visser van MKB Nederland op uw reclame in het programma GMN op Radio1 vlak voor 10.30u., waar deze er geen geheim van maakte grote moeite met uw irritante klotenreclame te hebben, zie ook dit blog van 15 januari jl. ('Tom de Ridder is echt niet.....'). Deze Visser stelde voor de microfoon, dat MKB Brandstof gebruik maakt van hetzelfde lettertype en kleuren die MKB Nederland gebruikt, dit stelt uw woorden van hierboven wel in een heel vreemd daglicht en op basis daarvan zou Visser wel degelijk om een verbod kunnen vragen, nog langer hun naam te misbruiken. Wat er wel of niet bij de KVK te vinden is zegt niet zo bar veel, zie alle faillissementsfraudes en andere zaken die totaal niet door de beugel kunnen. Het feit alleen al, dat u hetzelfde lettertype en de kleuren van MKB Nederland gebruikt, suggereren dat er minstens een 'korte lijn' loopt tussen uw organisatie en MKB Nederland.

  Fijn voor u dat u zoveel succes hebt met uw bedrijf, vreemd, dat u zoveel winst kunt behalen met uw tankpas, maar die winst moet ergens vandaan komen, van uw klanten, ik kan mij dan ook niet voorstellen, dat ondernemers goedkoper uit zijn met deze tankpas, t.o.v. zelf deze administratie te doen, of zoals vele MKB bedrijven het regelen, door een administratiekantoor in te huren voor alle belastingzaken.

  Mijn oproep aan de leden van MKB Nederland en MKB Brandstof, hun lidmaatschap op te zeggen blijft dan ook gewoon staan.

  Met vriendelijke groet en in de hoop dat uw bedrijf snel op de fles gaat, liefst als gevolg van deze meer dan achterlijke spotjes (als je de reclames hoort lijkt het gvd wel of je leven ervan af hangt, als je niet als de sodemieter een tankpas met je meedraagt).

  BeantwoordenVerwijderen