Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 januari 2013

Wilma Mansveld, totaal ongeschikt voor haar functie

De wanpresterende PvdA staatssecretaris van Infrastructuur en Milieu heeft weer een 'prestatie' toegevoegd aan de lijst met blunders, die ze in een paar maanden heeft opgebouwd. Zoals het afschaffen van statiegeld op de petflessen handhaven, of het Fyra trein debacle (zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/wilma-mansveld-en-de-fyra.html ),of de handhaving van de verhoging op de maximumsnelheid, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/mansveld-en-samsom-hebben-schijt-aan-de.html .

De nieuwste 'prestatie?' Het maandenlang onder tafel houden van een verontrustend rapport, dat aangeeft, dat ProRail het spoor slecht onderhoudt, dat werk besteedt ProRail uit, deze 'zaligmakende' aanbestedingen zorgen er voor dat bedrijven beloven zaken het goedkoopst te kunnen doen, wat in de praktijk meestal betekent, dat men onder de kostprijs werkt en zoals iedere garnaal kan bedenken, kan dat tot niets anders leiden, dan het zwaar ondergraven van de kwaliteit van geleverde diensten of producten.

De hoogste tijd, dat leeghoofd Mansveld opstapt, wat een ongeloofwaardige en totaal onverantwoorde nitwit-politica!

2 opmerkingen:

 1. Dit is het opleidingsniveau van Wilma Mansveld:
  Havo Volwassenenonderwijs Utrecht (1983)
  PD Boekhouden (Praehep 1989)
  MBA (Praehep 1990)
  Marketing Overheidsuitgaven en Human Resource Management
  1 semester Universiteit van Winnipeg Manitoba Canada (1993)
  Bedrijfseconomie lerarenopleiding, 2e graads lesbevoegdheid Noordelijke Hogeschool Leeuwarden (1995)
  Daarmee wordt je dus gewoon staatssecretaris van Infrastructuur en Milieuin in een kabinet.
  Helemaal niets uit haar verleden wijst er op dat zij enige expertise heeft op haar vakgebied. Zij heeft gewerkt bij o.a. Creatief Vakantieverblijven (dat zijn psychiatrische ziekenhuizen) en bij een reclamebureau. Daarna (schrik niet) manager Personeelszaken bij Gran Dorado Beheer!!! Daarna ineens 10 jaar lang secretaris bij de SER Noord-Holland. Als PvdA lid heb je daar en kruiwagen met 4 wielen voor nodig! Ook nog vanaf 2003 lid van Prov. Staten Groningen. Nee, dat is en wordt absoluut niets met deze design pot!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beste Anoniem,

  dank voor uw reactie, ben het uiteraard geheel met u eens, behalve dat 'design pot' dan, ik hou het liever op leeghoofd. Hoewel ik niet uitsluit, dat ik bij grote boosheid 'iets' verder zal gaan, bijvoorbeeld, na het één tweetje, dat de ambtenaren verantwoordelijk zijn voor het onder tafel houden van het ProRail rapport, alleen dat is al genoeg bewijs, dat Schultz van H. en Mansveld totaal ongeschikt zijn voor hun functie godverdomme!
  Nogmaals dank voor uw reactie, zal uw informatie zeker in het achterhoofd houden, ha! ha! ha!
  Met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen