Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 januari 2013

Joke Kaviaar veroordeeld tot 4 maanden cel

Joke Kaviaar die zich inzet voor asielzoekers (een afzwakking van het woord 'vluchteling') en het beleid dienaangaande misdadig noemt, is gisteren veroordeeld tot 4 maanden cel, onvoorwaardelijk. Joke riep op tot verzet tegen de IND en alle onmenselijke maatregelen die intussen zijn getroffen in ons land. Dit ging volgens het OM te ver, aangezien zij 'opriep' tot bestorming van de IND kantoren en detentiecentra waar 'illegale' wereldbewoners worden vastgezet, alleen vanwege deze 'illegaliteit'. Dat dit een stijlfiguur was om haar woorden kracht bij te zetten, interesseerde het OM niet, 'het OM had een stok gevonden om de hond te slaan'. Want daar draait het natuurlijk om, men wil af van alle kritiek op overheidsbeleid, die op het internet verschijnt. Kritiek die heel vaak is gebaseerd op praktijk ervaring, zei het uit zelf ondervinding, zei het uit het van nabij meemaken van onrecht, dat burgers wordt aangedaan, of dat nu wereldburgers uit Nederland zijn, of wereldburgers uit andere streken.

Ronduit schandalig, de pogingen om op deze manier verontruste burgers de mond te snoeren, ik dacht toch echt, dat er in Nederland vrijheid van meningsuiting bestaat en dat deze gekoesterd wordt door politici, niet dus, of wel, maar dan alleen voor lui, die lekkere bruine ideeën hebben, zoals de fascisten van de PVV!

Joke gaat in hoger beroep, voor meer informatie, o.a. de berichten waarvoor Joke Kaviaar (niet haar echte naam) is veroordeeld, zie: http://13-september.nl/

'Leuk' trouwens dat dit bericht in de landelijke media 'zo overweldigend veel aandacht' kreeg, volkomen terecht natuurlijk.............
Azijnpisser hou eens op met zeiken, de Nederlander wil alleen maar sensationeel nieuws (het liefst met veel bloed), of louter en alleen 'leuk' nieuws, logisch toch? En een echte vluchteling is een dode vluchteling, al moeten we die zelf maken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten