Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 januari 2013

Van Miltenburg heeft geen probleem met wetsovertredingen

VVD stoephoer en 2e Kamervoorzitter van Miltenburg zei op AD berichtgeving, aangaande het overtreden van wettelijke regels, die gesteld zijn aan nevenfuncties van Kamerleden, dat zij niet van plan is 'politie' te spelen, dus de betreffende registers te controleren, noch Kamerleden 'achter de broek te zitten', aangaande naleving van deze wettelijke regels. Dat is een 'mooie en belangrijke taak' voor journalisten, aldus van Miltenburg......... (dit is toch godverdomme niet te geloven!)

Het AD berichtte eerder, dat rond de 30 Kamerleden, zich niet aan bovengenoemde wettelijke regels houden, wettelijke regels die Kamerleden verplichten alle nevenfuncties en bijverdiensten te melden. Tweede Kamerleden, worden geacht uiterlijk één week na het accepteren van een nevenfunctie, deze te melden aan de griffier van de Tweede Kamer. Voorts moeten deze Tweede Kamerleden elk jaar de inkomsten uit deze nevenfuncties melden. Onlangs was er wat commotie toen bekend werd gemaakt, dat ministers veel meer verdienen, dan de € 144.000,-- per jaar (!!!!), die in 'de boeken staat', fijntjes liet het 'rode' PvdA hoedje Plasterk tussen de regels weten, dat het de bevolking geen bliksem aangaat, hoe het zit met die extra inkomsten, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/plasterk-en-de-ministerssalarissen.html.

SGP Tweede Kamerlid en hypocriet de luxe, van der Staaij, die hoog op de AD lijst stond, liet het AD weten niet op de hoogte te zijn van de precieze inhoud van de wet, die hem en z'n collega's verplicht om bijverdiensten te melden.............. ha! ha! ha! ha! ha! ha!

Dit zijn dus de Kamerleden en kabinetsleden, die u vertellen, dat u wegens 'de ontstane crisis' dient in te leveren en dat het niet anders kan, dan dat u bloed voor de fouten die de politiek en de financiële wereld hebben gemaakt. In plaats van fouten zou je dit ook misdadig gedrag kunnen noemen, al is het alleen al, omdat de politiek heeft zitten slapen, toen de financiële wereld de meest smerige en zoals nu blijkt misdadige producten bedacht en ongelimiteerd krediet verstrekten aan uiterst dubieuze partijen wat kredietwaardigheid betreft. De banken gingen bijvoorbeeld ver over de eigen liquiditeit heen. Dat slapen van de politiek is wel erg zacht uitgedrukt, als je weet, dat de financiële wereld bedient wordt in de politiek door lobbyisten, die zelfs de functie van minister kunnen bekleden en de toezichthouders voor het grootste deel door de politiek worden aangewezen, waarbij de politieke kleur van de kandidaat doorslaggevend is.........


Geen opmerkingen:

Een reactie posten