Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 januari 2013

De Hoop Scheffer vindt dat Nederland voor aap staat

Het CDA schoothondje van het Pentagon, de Hoop Scheffer, maakte zich in de Telegrof kwaad over de Fyra treinverbinding. Niet alleen de verbinding, maar ook het feit, dat hij onlangs bijna vastgevroren op het station van Brussel stond te wachten, is een doorn in z'n oog. Vanmorgen meldde hij in GMN (vlak voor 10.30u.), dat Nederland internationaal voor aap staat, vanwege de Fyra. De Hoop Scheffer is niet alleen 'hoogleraar' (hoe is 't gvd mogelijk?) aan de Haagse Hogeschool, maar vooral ook lobbyist zowel in Brussel als Den Haag, voorts zit hij in een adviesorgaan voor van Rompuy......

Nederland staat al jaren voor aap, vanwege de Hoop Schandknaap, nadat deze met de pet in de hand, samen met de gemuteerde kleiaardappel Bakellende, 's morgens om 6 uur voor de deur van het Witte Huis stond, om daar de aars van Bush schoon te likken en steun uit te spreken voor de illegale oorlog in Irak, waarvoor hij werd beloond met de benoeming tot secretaris-generaal van de NAVO.

De hondenkop vertelde nog, dat hij altijd zijn overjas 'pleegt' uit te doen, als hij op de foto gaat, dit v.w. de foto in de Telegrof, waarop hij in colbert te zien was op het station van Brussel, ha! ha! ha! ha!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten