Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zondag 27 januari 2013

Muzikaal recept voor het terugdringen van luchtvervuiling en het teruggeven van in WOII geroofde kunst.

Het geneeskrachtig recept van jouw eigen blogdokter P. Pisser, om je te wapenen, tegen alle leugens, die politici en anderen deze week weer over jou heen zullen storten (maar niet om ze te vergeten!).

De dokter start vandaag met het album 'Lead Me Not Into Penn Station' van Block, mooie folkrock met net 'dat' ietsje extra en een paar kritische teksten, die je zo op Rutte 2 kan plakken, genieten dus! We stappen over naar akoestische cross-world muziek met het album 'Overtime' van het Duitse Urban Turban. Schitterende muziek met een fiks aantal kritische teksten (ook voor alle werknemers van buiten Nederland, die hier worden uitgebuit, vaak met medeweten van- en mogelijk gemaakt door de  politiek (EU, m.n. Bolkestein en landelijk). Verder een paar mooie John Mayall covers. Over 'world' gesproken: Slovo met 'Nummo', een waanzinnig mooi album en veel vette kritiek o.a. op de VS: '21 Today' een opsomming van een aantal illegale oorlogen, die de VS voerde. Hoofdgerecht: Mark Grant met 'Sound Design 2 remixes', een mooi album met o.a. namen als Osunlade, Mood II Swing, Atmosfear (hé, 'the word of tonight....) en Trax. Toegerecht: Röyksopp met 'Röyksopp's Night Out' een sjkitterend live album van deze elektronische Vikingen, sjkoll!
Een kort recept, maar de dokter adviseert je vroeg naar bed te gaan, om met een goed gewapende geest te voorschijn te komen morgenochtend, veel plezier en handjes onder 't dekbed!

Alles geheel afspelen op ABN, voor garantie op het geneeskrachtig effect van dit recept!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten