Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 18 januari 2013

Rooms katholieke kerk blijft hameren op verbod anticonceptie

De rk kerk in de Filipijnen blijven hameren op het verbod van het gebruik van anticonceptie, middelen die in de Filipijnen bij wet zijn verboden. Dit ondanks de grote ellende en kindersterfte die dit verbod met zich meebrengt. Zo zijn er gigantisch veel gezinnen, die onder erbarmelijke omstandigheden in krotten of zelfs onder bruggen leven, gezinnen met wel tot 12 kinderen, logisch dat er veel ziekte is onder deze kinderen, wat een grote sterfte met zich meebrengt, ach wat maakt 't uit, het kind is tenminste geboren en dat telt voor de grote pedo en massamoord kerk met sterk fascistoïde trekken.....

Daar de rk kerk veel invloed heeft bij de Filipijnse overheid, leggen mensenrechtengroeperingen en lokale overheden dit achterlijke verbod voor aan de rechter, teneinde hier voor eens en altijd een einde aan te maken.

Bent u nog lid van deze meer dan achterlijke kwaadaardige kerk, zeg uw lidmaatschap onmiddellijk op, weg met stokoude kwaadaardige sprookjes!

Bron: BBC World Service (radio).

2 opmerkingen:

  1. De anticonceptie vind ik toch wel heel erg belangrijk! Het moet ook gratis aangeboden worden. Althans dat vind ik dan.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Beste Kim,

    dank voor jouw reactie. Ben het helemaal met je eens.

    Met vriendelijke groet,

    BeantwoordenVerwijderen