Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 januari 2013

Muzikaal recept voor verlaging van de maximumsnelheid, het handhaven van het beroepsgeheim, maar tegen een VVD politiestaat!

Een zorgvuldig gewogen geneeskrachtig recept van blogdokter P. Pisser, om jouw dagelijkse beslommeringen een juiste plaats te geven.

Het eerste ingrediënt is vandaag The Beach Boys met 'Surf's Up', een mooi album, dat bij mijn weten voor 't grootste deel in Nederland tot stand is is gekomen en een album met protest tegen de gang van zaken in de VS van die tijd en tegen de vervuiling van water. Gewoon een mooi album. Dan The Spizzles met 'Spikey Dream Flowers', vreemde psychedelische muziek, die soms tegen de punkrock aanhangt, dan weer tegen 'funkpop', met leuke, soms kritische teksten, sjkitterend! (met een ranchopretsigaret nog lekkerder!). De stem van de zanger is niet slecht, maar wel vermoeiend, dat zal wel de reden zijn voor het weinige succes, dat deze groep boekte, de concerten waren prachtig. Mooi aansluitend: Radio Head met 'Pablo Honey', een geweldig album met leuke muzikale trucs. Over mooi aansluitend gesproken: het meesterlijk mooie album van Aux Raus met 'Brick In The Air', fabulotastigogo skitterende psycho-rock! Genieten piepels! Hoofdgerecht: Collection (stiekem part one) met 'The Man Behind The Mask', on-Nederlands goed, zelfs bij zeik teksten zit je nog te swingen als een op hol geslagen trein, gordels om dus! Hier sluit het album 'Imaginary Cuba' van Bill Laswell mooi op aan, , al is het tempo een stuk rustiger dan dat van Collection, dit was meteen de hekkensluiter, dus zonder gezeur naar bed en geen gelul meer, anders trakteert de dokter je op een driedubbele kaakslag!

Veel plezier in jouw dromen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten