Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 26 januari 2013

Alexander Dolmatov: IND en Teeven hebben bloed aan de vieze poten

Alexander Dolmatov, een Russische activist, die gezocht werd door de FSB (Russische geheime dienst), suïcideerde zich vorige week, nadat hij onterecht in een 'detentiecentrum' (=gevangenis) werd opgesloten. Onterecht? Ja, hij was nog in beroep tegen zijn uitzettingsbevel, dat door de IND bij de rechter werd bepleit, daar hij volgens deze zwaar tekortschietende organisatie, alleen maar een boete hoefde te vrezen bij terugkeer in Rusland. Ook Teeven zag geen reden, deze man niet uit te zetten. Bij Dolmatov is er niet zomaar sprake van een 'gewone' vluchteling, daar hij in de Russische raketindustrie werkte en hoogstwaarschijnlijk toegang had tot staatsgeheimen. Volgens zeggen, zou de AIVD met Dolmatov hebben gesproken, maar dat wil de AIVD bevestigen, noch ontkennen.

Na zijn suïcide, zag de wanpresterende hufter Teeven geen reden een extra onderzoek in te stellen, dan het gebruikelijke onderzoek, dat na een suïcide in gevangenschap wordt uitgevoerd. Daar Beatrix zich hierover uitliet in Singapore, nadat de moeder van Dolmatov haar een brief schreef, met een verzoek de dood van haar zoon te onderzoeken, zegde Teeven dat extra onderzoek nu wel toe.

E.e.a. was vanmiddag in Argos te horen (Radio1 rond 12.50u.), het programma berichtte een paar weken geleden al over de moord op een teruggestuurde 'asielzoeker' (vluchteling). In het verleden is dit al vaker gebeurd met teruggestuurde vluchtelingen en een groot aantal vluchtelingen verdween spoorloos van de aarde...
Je kan dan ook niet anders zeggen, dan dat Teeven en wat medewerkers van de IND, niet met hun 'poten in de modder staan', maar in het bloed.......

Met dit alles in het achterhoofd, is het wel extra wrang, dat Joke Kaviaar deze week werd veroordeeld tot 4 maanden onvoorwaardelijke gevangenschap, daar haar 'stijlfiguur', die zij op haar website gebruikte werd aangezien als opruiing door het OM...... Vindt je het godverdomme gek, dat mensen ongelofelijk boos worden?
Zie ook: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/joke-kaviaar-veroordeeld-tot-4-maanden.html

Geen opmerkingen:

Een reactie posten