Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 23 januari 2013

Muzikaal recept voor echte vrijheid van meningsuiting en idem sociale rechtvaardigheid, maar tegen de sloop van huizen voor een klotenspel

Hier weer de muzikale geneeskrachtige puinmand van jouw eigen blogdokter P. Pisser.

het eerste ingrediënt: cd4 van 'The Blues, a musical Journey' van Martin Scorsese met namen als Howlin Wolf, Koko Tailor, Son House, Junior Parker, Etta James, Janis Joplin, Jimi Hendrix e.v.a. schitterende serie, geleverd met een mooi, geïllustreerd boekje, genieten mensen! Toen de dokter dit recept uitschreef, had hij net het album 'Blues A Lone' van Nicko Christiansen op de kop getikt (op 10 januari, de jaardag van Nicko), Nicko is de zanger van de legendarische Haagse Bluesband Livin' Blues. Christiansen speelt sinds die tijd in vele projecten van zijn hand en maakt muziek die zich uitstrekt van blues tot (cross-) world. Dit is alweer een mooi album! Toen jouw Azijnpisser nog een puber-pisser was, en als één van de eersten het album 'Then Play On' van Fleetwood Mac na reservering ontving, draaide hij deze bij een vriendin in Maasdijk, waar toevallig Livin' Blues in de kelder annex studio repeteerde, de band draaide daarop dit album in die ruimte (wat een geouwehoer hè). Met groet aan Magda Pontier.
Klaar? Stap dan maar in het ruimteschip van Alabama3 met het album M.O.R., dominee W. Love is de co-pilotonaut. Gesp je vast voor een 'hoge' reis naar Saturnus. 'Acid-country-house music', zo kwalificeert deze band haar muziek, maar dan wel gemixt met gospels, blues en soul, prahahahachtig! Nu we toch in de ruimte zitten, zetten we koers naar het Jungle Rumble universum, met als einddoel planeet Pact, om uiteindelijk het land 'Cosmic Tunes', een land uit de trance klasse, te bezoeken, en klasse is het mensen, godsakkerlootje!
Hekkensluiter: Lumina met het album 'Zéphyr', mooie dromerige elektronica, zodat je weer veilig op je stoel, of in je bed land.

Alles geheel afspelen op ABN!

Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten