Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 21 januari 2013

Ganzen vergassen

Gisteren werd in Vroege Vogels gemeld, dat er 500.000 ganzen vergast mogen worden, dit vanwege de schade die deze dieren aan grasland toebrengen. Nederland ligt in een delta en is een belangrijk foerageer gebied voor vogels als ganzen. Wetenschappers hebben allang vastgesteld, dat dit een zinloze exercitie is, die dan jaarlijks herhaald moet worden, verjagen is een veel beter middel en op dat gebied zijn er tegenwoordig geweldige simpele systemen ontwikkeld, maar wij letten op de centjes (letterlijk), dus vergassen maar........

Je zou kunnen denken, dat met de PvdA een eind aan dit soort onzin gemaakt zou worden, maar de principes van de PvdA zijn net twee millimeter korter dan het pluche waar ze zo graag opzitten. Leuk dat Vroege Vogels daar nog even aandacht aan besteedde..... ach, dit programma is van de VARA, het officiële PvdA propaganda orgaan, dus geen kritiek op de partij.

En, bent u als vogelliefhebber ook zo blij, dat u PvdA stemde? Of maakt het u niet uit dat er vogels worden gedood, zolang uw partij het volk maar kan verlakken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten