Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 24 januari 2013

Jeroen Wielaert schiet zijn duizendste bok

De mislukte jaren 50 sinterklaasdichter Wielaert, had vanmorgen problemen met de verbinding tussen Rotterdam en Hilversum. Telefonisch zat de enorme koekwous minutenlang te vertellen, wat een ander in 2 zinnen doet. Het kwam er uiteindelijk op neer, dat hij z'n programma Lijn 1 niet door liet gaan, dat zou telefonisch moeten en dat was o.a. journalistiek niet verantwoord......... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Wielaert en journalistiek, je zou je godverdomme nog doodlachen. Aan het eind van het halfuur van Lijn 1, dat KRO presentator Kockelman overnam, kwam de zak weer aan het woord via de telefoon, maar de microfoon zat zo te horen vol pus, dat er eerder bij het minutenlang ouwehoeren in was gelopen, alweer minutenlang zat hij te zwetsen, maar waar het over ging, was niet te horen, de lul onderbreken is schier onmogelijk, dus Kockelman kon Wielaert pas aan het eind zeggen, dat hij niet te verstaan was, ha! ha! ha! ha!

Morgen gaat de lul in de herkansing, onderwerp: de 'vrijwillige' tewerkstelling in Rotterdam, dat wordt dus één grote reclame voor een aantal mislukte projecten, zoals de Westland-bus, van de 'socialistische' PvdA hufter wethouder Florijn aldaar.

2 opmerkingen:

 1. Jeroen Wielaard, de ergernis van o.a. Radio 1 die denkt overal verstand van te hebben en het meest lullige onderwerp met een monumentale aankodiging weet op te blazen, zodat hij er zelf in gaat geloven!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geachte Anoniem,

  dank voor uw reactie, geheel met u eens, ik word kotsziek van deze pompeuze sukkel. Vanmorgen zat hij weer te blaten, over het vertrek van Beatrix, met veel 'timing' (dat klinkt zo interessant)en hij zei het traangas nog in z'n ogen te hebben van de vorige kroning. Het is duidelijk dat hij nooit een traangas aanval heeft meegemaakt, jezus wat een dwaas!
  Zit ik even te zoeken, zie ik dat ik de naam van deze enorme ezel verkeerd schreef, m.z. Jeroen Wielaert. dat kan er ook nog wel bij,gvd!
  Nogmaals mijn dank,
  met vriendelijke groet,

  BeantwoordenVerwijderen