Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 31 januari 2013

Van Haersma Buma leeft in een andere werkelijkheid

De CDA houtenkop van Aersma Buma, liet vanmorgen weten, dat we in een andere werkelijkheid leven. Ja, het CDA en hijzelf hebben de maatregelen gesteund, die het handelen van banken aan banden hebben gelegd, maarrrrrr gezien de oplopende werkloosheid is die andere werkelijkheid ontstaan. De hufter is dom, dat is waar, maar is hij werkelijk zo dom, dat hij niet ziet, dat onder Rutte 1, de werkloosheid als een pijl de lucht inschoot, idem de faillissementscijfers, idem de armoedecijfers? Dit alles nog naast een economische krimp, die werd weggepoetst, door een nieuwe rekenmethode, die uiteindelijk ook geen stand hield, waardoor we nu in een nog grotere krimp zitten. Je kan zonder overdrijven zeggen, dat we intussen fiks meer dan 1,5 jaar met een economische krimp te maken hebben. Let wel(!), waar het CDA één van de hoofdverantwoordelijken voor is.
Er is dan ook op het gebied van de werkelijkheid voor de doorsnee burger, maar één verandering, i.p.v. door de VVD, het CDA en de PVV op een schandalige manier uitgekleed te worden, is dat nu door de VVD en de 'socialisten' van de PvdA..... Dit uitkleden is puur het gevolg van het gigantisch fout handelen van banken, verzekeraars en pensioenfondsen, dit foute handelen, wil van Aersma Buma nu nieuw leven inblazen.

Ach ja, van Aersma Buma, als je de idioot hoort lullen, kan je niet anders dan de conclusie trekken, dat hij totaal buiten de dagelijkse werkelijkheid 'leeft'.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten