Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 30 januari 2013

Vroege Vogels VARA en recepten met vergastte ganzen

Vanmorgen in het programma De Gids.FM van de VARA, de 'bioloog' Adriaan Guldemond van het Centrum voor Landbouw en Milieu (CLM, een organisatie die vooral de belangen van boeren dient en niet die van het milieu). Tyfushond (excuus aan de 4voeters) Guldemond vertelde hoe heilzaam het vlees van ganzen wel niet is, en dat we die vergaste en kapot geschoten vogels moeten gaan eten. Dit alles door het onder CDA schoft, nartuurvernieler, sjoemelaar en paardenbeffer Bleker, gesloten 'ganzenakkoord', de beslissing deze dieren te vernietigen in plaats van ze te verjagen, waar tegenwoordig prima middelen voor bestaan.

Wij moeten dus gans gaan eten want er moeten zo'n kwart miljoen ganzen vermoord worden, waar men geen weg mee weet, ze worden nu zelfs het land in geploegd. Guldenmond heeft daartoe met een wat anderen een paar jaar geleden een receptenboekje voor uitgebracht. Presentator Meurders vroeg hufter Guldemond een recept voor te lezen en vroeg op een gegeven moment: "en smaakt dat lekker?" Natuurlijk een heel domme vraag, wat denk je dat deze enorme klootzak als antwoord zou geven: "nee, dat is niet te vreten?"

Het is duidelijk, de VARA is het propaganda orgaan van de PvdA, als zodanig verdedigt het nu het totaal zinloze doden van deze vogels* en geeft daar nog even een 'lekker recept' bij, om vervolgens bijzonder hypocriet op zondagmorgen en dinsdagavond het programma Vroege Vogels uit te zenden, om schijtziek van te worden!!!!

Overigens maakt zelfs Vroege Vogels zich schuldig aan dergelijke praktijken, zie: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2012/11/vroege-vogels-alweer-gebruikt-voor-pvda.html

*Doordat er ruimte komt in de populatie, wordt de ontstane leegte bijzonder snel weer ingenomen door andere ganzen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten