Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 17 januari 2013

Schippers wil beroepsgeheim artsen 'oprekken'

Het kwaadaardige VVD monster Schippers, wil het beroepsgeheim van artsen flink oprekken, in eerste instantie alleen om 'schietpartijen' als in Alphen te voorkomen, maar ook om uitkeringsfraude aan het licht te brengen. Met de moordenaar die in Alphen tekeerging, zijn de autoriteiten flink in de fout gegaan, bovendien weet men bij de overheid dondersgoed, dat iedereen een lopende tijdbom kan zijn, door dat mensen nu eenmaal, in korte tijd psychisch totaal kunnen doorslaan, zelfs politieagenten en militairen, zoals uit de praktijk telkens weer blijkt. Dus kan Schippers in deze beter pleiten voor een totaalverbod op privé wapenbezit, een agent kan op het bureau als zijn dienst begint, een pistool gaan dragen, geen wapens meer in de 'huiselijke sfeer'.

Het is duidelijk, de VVD wil van Nederland een politiestaat maken, neem alle bruine luchtballonnen die het oliedomme VVD stel Opstelten en Teeven, telkens proberen op te laten. Om fraude te voorkomen hoef je niet het beroepsgeheim van artsen op te heffen, daar zijn intussen al, ik weet niet hoeveel personen mee bezig. Bovendien gaat die fraude om een paar miljoen, terwijl de echte fraude, die gepleegd door bijvoorbeeld de bouwmaffia, of belastingontduikers, om vele miljarden gaat. Vergelijk eens hoeveel mankracht en financiële middelen er op de uitkeringsfraudeurs ten opzichte van de laatste groep wordt gezet, u zult zien dat die verhouding totaal scheef is, de laatste groep behoort dan ook voor het grootste deel tot de VVD achterban.

Ondertussen is de privacy van de burger tot een wassen neus verworden. Meteen even een bericht voor alle idioten, die zeggen dat zij niets te verbergen hebben: wacht maar tot u geconfronteerd wordt, met bijvoorbeeld identiteitsdiefstal, of dat u wordt geconfronteerd met een verzekeringsmaatschappij en/of hypotheekverstrekker, die met uw medische gegevens in de hand, u verder weigeren te helpen. Want 1 ding is zeker, hoe meer mensen toegang hebben tot uw gegevens, hoe meer lekken er ontstaan, die kwaadwillenden de kans geven u het leven zuur te maken. Nog een mooi voorbeeld: De Duitsers die hier in 1940 binnenvielen, verbaasden zich over de hoeveelheid gegevens van burgers, die zij tot hun beschikking kregen, u dacht toch niet, dat dit tegenwoordig minder gegevens zijn, dan in 1940?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten