Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 16 januari 2013

Spekman, fatsoen en VVD winnaar van de formatie

De zelfgebreide trui van de PvdA, Spekman (die nu overigens in een diarree bruine fleece-zak gekleed was), zat gisteravond aan tafel bij Pauw&Witteman, om ook daar weer kond te doen van zijn zielige persoon, die keer op keer klappen te verduren krijgt via 'de mail'. Spekman had het over fatsoen, ja ja, hij durft wel! Spekman denkt als zovele politici, bestuurders van woningbouwcorporaties, zorginstellingen, onderwijs, banken, bouwbedrijven enz., dat ze de boel kunnen belazeren, en dat men dan eerbiedig knikkend voorbijloopt. Denken dat je de boel kan belazeren en mensen kan uitkleden, die al in het ondergoed rondlopen en dan verwachten, dat mensen die volkomen machteloos staan, niet op een dom moment hun toevlucht zullen nemen tot zwaar pissige mails en deze op een wezenloos moment zullen versturen, is van een arrogante zelfoverschatting, die alleen past bij een regent uit de 18e, 19e eeuw.

Neem de verklaring die Samsom en Rutte gaven, nadat het regeerakkoord rond was, lachend voor de camera, durfde PvdA windvaan Samsom te verklaren, dat hij en Rutte elkaar hadden aangekeken bij het eerste contact en toen de verkiezingsprogramma's in de prullenbak schoven*. Als je dat durft te doen en dan verwacht, dat er geen PvdA kiezer ongelofelijk kwaad zal worden, is dat niet alleen dom, maar volkomen knettergek!

*Vandaag maakte het CPB bekend, dat de VVD de formatie heeft gewonnen van de PvdA, van de VVD verkiezingsprogramma zou 77% zijn vervuld of spoedig worden vervuld, bij de PvdA zou dat om 44% gaan, nou trek daar bij de PvdA maar gerust 30% vanaf, 14% komt een stuk 'meer' in de buurt. Je kan dan ook achteraf stellen, dat na het 1ste contact van Samsom en Rutte, de laatste aan het eind van dat gesprek, schielijk het VVD verkiezingsprogramma uit de prullenbak heeft gevist.

PvdA nieuw(op)lichter Nijboer durfde vanmorgen voor de radiomicrofoon te zeggen, dat het CPB bericht grote onzin is. "We komen sterker en socialer uit de crisis", met het voorliggend beleid, aldus deze enorme hufter. Met dit beleid komen we nog veel verder in de stront, en zeker de grote onderlaag, dus de crisis zal zich nog verder verdiepen en van 'socialer' is al helemaal geen sprake. De lul durft zelfs te stellen, dat er door dit beleid eindelijk genivelleerd wordt..... ha! ha! ha! ha!
Dat is ook iets, dat men bij de PvdA niet snapt: liegen is onfatsoenlijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten