Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 14 januari 2013

Omtzigt wil wat doen aan de executie verkopen, althans...

Het enorme leeghoofd en mediageile CDA ventje Omtzigt is bijna niet meer bij te houden, althans al zijn oprispingen in de media. Zo maakte hij zich vorige week dinsdag bij GMN (na 10.00u.) druk om de snelle executieverkopen van huizen. Met name de lage prijs, die die deze verkopen opleveren, vindt hij ergerlijk, terwijl je zou kunnen stellen, dat daar pas de echte prijs voor een huis wordt betaald. De 'ergernis' van Omtzigt is dan ook bedoeld om de huizenprijs op het achterlijk hoge prijsniveau te houden en daarmee de huizenbubbel in stand te houden.

Omtzigt zou moeten pleiten voor het afwaarderen van de huizenprijs, te bekostigen door de banken en andere hypotheekverstrekkers, de bouwmaffia, die naar schatting in de loop van de jaren zo ongeveer een biljard bij elkaar heeft geroofd en alle anderen die zich scheel hebben verdiend aan de huizenbubbel. Zijn we meteen meer dan de helft van de gigantische hypotheekschuld kwijt en komt onze aaa status niet in gevaar, en kan er weer gebouwd worden. Tegen executieverkopen pleiten is prima, maar niet op deze manier, executieverkopen kosten de Nederlandse burger extra veel belastinggeld (ook voor de huurders), daar de 'geëxecuteerden' toch weer geherhuisvest moeten worden, als mensen in de problemen komen, betalen voornoemde ellendepuisten, die zich scheel verdienden de kosten maar.

Maar gezond verstand verwachten bij Omtzigt en anderen, die koste wat kost de huizenbubbel in stand willen houden, is net zo iets, als brood veranderen in goud, i.p.v. ..........

Geen opmerkingen:

Een reactie posten