Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 22 januari 2013

AH misbruikt Polen

De door Tempo Team (koppelbaas) uitgezonden Polen, die op het distributiecentrum van Albert Heijn werken, worden lekker uitgebuit, door deze gore grootgrutter, die vooral op de kleintjes van zichzelf let. Tempo Team zegt geschrokken te zijn, het is duidelijk wat deze uitspraak waard is, Tempo Team is dan ook wat men vroeger een koppelbaas noemde, en die hadden bepaald geen goede naam, vandaar dat men in de 60er jaren de term 'uitzendbureau' verzon, klinkt een stuk beter hè! Hoe kan het ook anders, als je over de rug van een ander geld verdient, zonder zelf ook maar iets te produceren, uitzendbureaus vormen gewoon een extra laag, tussen de werkgever en de werknemer (een parasiet), waar ze bovendien stinkend rijk van worden, vindt je 't godverdomme gek, dat alles zo godvergeten duur is tegenwoordig?

Nogmaals een teken hoe ongelofelijk, onbeschoft en hypocriet dat meer dan achterlijke 'Polenmeldpunt' van de PVV is, gadverdamme!

En Albert Heijn? Ach een smerige hypocriete kruidenier, die zich mooi voordoet, maar via het opkopen van winkels langzaam maar zeker, samen met Jumbo, een monopoly aan het opbouwen zijn (wat het m.n. voor ouderen al vaak is, daar zij geen andere keus hebben in hun wijk, dan AH of AH).

Draai vanavond ook maar wat van Mr. Polska!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten