Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 12 januari 2013

Spekman is het zat

De zelfgebreide PvdA trui Spekman maakt zich druk over de 'hatemail' die hij ontvangt, hij is het spuugzat zoals hij het uitdrukt. Daarom plaatst Spekman deze berichten op het internet (Facebook dacht ik). Dat de PvdA haar eigen verkiezingsbeloftes zo ongeveer geheel verlogende en nu de grote onderlaag net zo hard aanpakt (met de 'scherpe randjes' eraf, alleen kan die onderlaag nog niet een half procent inleveren, dus zelfs zonder die randjes is het al te veel), maakt blijkbaar niet uit, maar wel dat mensen machteloos en ten einde raad zich verlaten op bedreigingen en verwensingen, dat is fout, aldus deze 'socialist' (die op 1 mei ongetwijfeld de Internationale mee zal blèren in bejaardentehuizen). In GMN gistermorgen (na 9.30u.) doelde hij alleen op moslimhaters, niet bedenkend dat mensen in beroerde omstandigheden een zondebok zoeken en in hun machteloosheid figuren als de haatprofeet Wilders volgen. Andere 'hatemail' noemt Spekman liever niet, de mail die gaat over het grote verraad van de PvdA, die berichten publiceert de 'rode' trui liever niet en dat snapt iedere boerenlul nog wel.

Spekman vindt dat het grove debat de samenleving afbreekt...... ha! ha! ha! ha! De PvdA breekt met voorliggend beleid en al ingevoerde maatregelen de samenleving af, en Spekman verwijt dat de rade- en redeloze slachtoffers, godgloeiendegodverdomme!
De enorme klootzak durft nog te stellen, dat je wel boos mag zijn over gevoerd beleid, tjonge, dat is fijn!
Spekman beaamde, dat zijn pleidooi onderdeel is van een beschavingsoffensief, ja hufter, en de regering, waar ook de PvdA zitting in heeft, geeft het 'goede' voorbeeld........

Zie ook: http://deazijnpisser.blogspot.nl/2013/01/rutte-roept-op-tot-meer-humor.html en ook de link, die in dat bericht zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten