Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 12 januari 2013

Teeven lult wanpresterende jeugdzorg goed

Amsterdamse boerenlul en wanpresterende VVD staatssecretaris Teeven liet zich afgelopen woensdag voor de microfoon van GMN (na 9.30u.) uit over het feit, dat 2 van de 3 kinderen, na de uitspraak van een rechter langer dan 5 dagen moeten wachten op contact met een gezinsvoogd en het gaat dan om aanmerkelijk lange wachttijden. Teeven vindt dat onacceptabel en wil dat de 33%  waar het wel goed gaat, omhoog moet. Het zou godverdomme ook nogal vreemd, zijn, als hij iets anders had gezegd, maar goed, dit soort suf gelul zijn we intussen meer dan gewend van deze kwast.

Voor de radiomicrofoon verdedigde Teeven e.e.a., zo zou dit ook te maken hebben met rechters, die later uitspraak doen, Teeven zei letterlijk: na de uitspraak van de rechter, ha! ha! ha! Zo noemde hij al ouwehoerend nog een aantal excuses, waar hij natuurlijk aan toevoegde, dat het beter moet..... Teeven vertelde ook, dat er aan 'wachtlijstbeheer' wordt gedaan, dat betekent, dat er prioriteiten worden gesteld.... Dat is toch godverdomme ongelofelijk! Ieder kind met problemen moet hulp krijgen!

Teeven vindt het positief, dat er minder ondertoezichtstellingen zijn en vind dat positief, je gelooft je oren niet, wat zou je denken van zware onderbemensing bij de jeugdhulpverlening, die er voor zorgt, dat heel veel kinderen buiten beeld blijven. Dat is zelfs hoogstwaarschijnlijk als je de totale officiële cijfers van bijvoorbeeld kindermishandeling ziet (dat zijn schattingen, waar echte deskundigen nog een kwart bij optellen), bij overleden kinderen, door mishandeling is allang duidelijk, dat de cijfers niet kloppen, daar veel artsen vanwege 'patiëntbescherming' vaak de officiële doodsoorzaak verzwijgen (al zou er sinds kort altijd een patholoog-anatoom onderzoek moeten doen, na de dood van een kind; ik vraag me af, of daar voldoende personeel voor is). Die patiëntbescherming, zien een aantal artsen als beroepsgeheim, daar de vader of moeder meestal in de zelfde artsenpraktijk zitten, als de kinderen.....

Teeven zit al meer dan 2 jaar op z'n post en ondanks al zijn 'mooie' woorden, blijft het een zootje in de jeugdzorg, misschien moet deze enorme hondenlul eens waardevolle prioriteiten stellen en bijvoorbeeld kappen met de jacht op softdrugs, terwijl er avond aan avond reclame voor een zeer verslavende harddrug gemaakt mag worden, de harddrug die de maatschappij letterlijk en figuurlijk kapitalen kost, namelijk alcohol. En dit is nog maar 1 voorbeeld!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten