Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 28 januari 2013

NL-alert het nieuwe alarmeringssysteem van uw overheid voor een exclusieve groep!

Op 4 februari gaat men het nieuwe alarmeringssysteem NL-Alert, van uw overheid uittesten. men gaat ervan uit, dat iedereen zo ongeveer een smartphone heeft, maar als u twijfelt mag u op de website van de overheid zoeken of uw telefoon dat kan, die website is: rijksoverheid.nl*, u weet wel het monstrum waar men tegen miljoenenkosten, een nieuwe naam aan heeft gegeven (was postbus 51). De overheid gaat er dus vanuit, dat iedereen zo'n telefoon kan en wil aanschaffen, dat in een crisistijd, waar 1.2 miljoen mensen in Nederland in armoede leven..... Zoals gezegd er zijn genoeg mensen, die een tyfushekel aan mobiele telefoons hebben en vergeet daarbij het grote aantal ouderen niet, die bij god niet weten wat ze met zo'n kutding moeten doen en er dus niet over prakkiseren er een aan te schaffen. Ach, voor politici bent u afgeschreven na uw 67ste levensjaar en aan idioten die geen mobiel willen, heeft de overheid al helemaal schijt, die zijn 'sowieso' (gadver) lastig en kritisch......

Zouden er politici en ambtenaren zijn, die er belang bij hebben, dat zo veel mogelijk mensen een 'slimme mobiel' aanschaffen? De vraag stellen is 'm beantwoorden! Zie de uitlatingen van politici over lobbywerk van Kamerleden, moet allemaal kunnen, bovendien staan de deuren van de politiek in Den Haag en Brussel wagenwijd open voor lobbyisten, wat mij betreft, een schande van formaat, waar de politiek vooralsnog weigert ook maar iets aan te doen!!!!

Trouwens waarom moet er voor een Nederlands alarmeringssysteem weer een Engels woord gebruikt worden, n.b. door de Nederlandse overheid?

*Als u naar die website gaat, vindt u op de 'home' pagina geen onderwerp met de beginletter 'A', u moet 'alert' in het zoekvlak invullen, bij alarm komt u geen steek verder..... goed hè!!!
U kan ook direct naar NL-Alert, u komt dan op de volgende site: http://www.nederlandveilig.nl/nl-alert/
Deze pagina is, zoals u uit voorgaand adres al kan lezen, van nederlandveilig.nl , veilig voor bepaalde telefooneigenaren. Belachelijk trouwens, dat niet gewoon alle ip adressen in Nederland zo'n alarmering krijgen toegestuurd

Geen opmerkingen:

Een reactie posten