Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 31 juli 2013

Alcohol gebruik op de tv

Een berg ophef over de 'verheerlijking' van alcoholgebruik op de tv, zoals bij 'Oh Oh Cherzo' en er schijnt een programma 'op de rol' te staan met een Oost-Nederlandse variant. Ook de harddrugs dealers van de alcohol industrie* dringen er bij RTL op aan te stoppen met dit soort series...... ha! ha! ha! ha!
Deze smerige hypocrieten en harddrug-pushers, maken dagelijks reclame op tv, waarin net zulke dombo's te zien zijn, die zich te buiten gaan aan alcohol, maar daarbij niet kotsziek worden en veel plezier hebben; dat moet je nodig aan pubers laten zien, met de meer dan achterlijke toevoeging 'Geen 16? Geen druppel!', alsof dat indruk maakt op pubers..... ha! ha! ha! ha!

Er zit nu een enorme lul, ene Huub Evers, onderzoeker en media-ethicus (ha! ha! ha! ha!) in Standpunt NL te ouwehoeren, dat je best drinkende mensen kan laten zien, als het alcohol gebruik maar met mate gebeurt...... Natuurlijk maakt de enorme flapdrol van den Berg, weer de opmerking 'alcohol en drugs', alcohol is een harddrug, lul!!!!!

Trouwens, ik snap al helemaal niet, dat mensen bagger als Oh Oh Cherzo''  willen zien, jezus christus!

*Alcohol is een zwaar verslavende harddrug, die direct en indirect grote schade veroorzaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten