Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 11 juli 2013

Muzikaal recept voor het totaal legaliseren van softdrugs en felicitaties aan de Rotterdammers, die tegen de nieuwbouw van het Feyenoord stadion zijn!

Compleet in hippie tooi, met fopneus, bezorgde blogdokter P. Pisser het volgende uiterst geneeskrachtige recept, natuurlijk op z'n lawaaifiets met pijporgel. Uiterst goed gestemd, zelfs bijzonder vrolijk en zo maak je 'm niet zo vaak mee!

Het begint vandaag met een 'punker' uit de 40er jaren: Spike Jones, uit de 4 cd box 'Strictly For Music Lovers', prachtige ongein van deze adhd joker, prachtig! Het betreft hier overigens opnames uit 1941 en 1942, dus aardig wat geouwehoer ( positief geouwehoer) over de nazi's en een nummer waarmee de Japanners te kakken werden gezet, uit april '42, prachtig! Dan een album uit 1969 van een band, die de muziekscene toen al een paar jaar onveilig maakten met hun geweldige ongein: The Bonzo Dog Band, met 'Let's make up and be friendly', prachtig, pop, rock, jazz, blues en zo nu en dan een mix, waanzinnig leuk, pas op, dat je er door het gebruik van pretsigaretten, niet 'in blijft'. De Bonzo's waren zijdelings trouwens verbonden met Monty Python's Flying Circus. Door met ongein uit de 70er jaren, de band met een waanzinnige show op de podia, een band, die ook wel raad wist met diverse stijlen, wie? O ja, The Tubes en hun eerste, gelijknamige door Al Kooper geproduceerde album, waanzinnig mooi piepels!!! Het kan niet op vandaag, nu een band die in de 80er jaren van start ging, hier met een album uit 96: 'Electriclarryland' de band? Buthole Surfers, overigens de waarschuwing voor de pretsigaret telt nog steeds! Jezus wat een band, sjkit'r'nd!! Hoofdingrediënt voor deze dag, het uiterst geneeskrachtige album 'Disastro' van Sonny J, godallemachtig wat een album, prachtig!!! Net als bij de voorgaande album uiterst kundig gemaakte muziek, met veel humor, groots!
Tot slot niet zozeer een album met humor, maar zo mooi, dat je daar vanzelf vrolijk van wordt, een van de mooiste albums uit 2012: Goldfish met hun gelijknamig eerste album. Genieten mensen, veluskakellollolia!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten