Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 15 juli 2013

Sharon Dijksma over wereldvoedselprobleem

Er wordt weer eens een conferentie over het wereldvoedselprobleem gehouden. Staatssecretaris en PvdA leeghoofd Dijksma liet daarover weten, dat Nederland, één van de grootste voedselproducenten, de productie (nog verder) zal moeten opvoeren, en tegelijkertijd zal de voetafdruk minder moeten worden (de ecologische voetafdruk, Dijksma's letterlijke voetafdruk, is gezien haar omvang alleen maar dieper geworden).
Géén woord over misschien eens nadenken, te kappen met de intensieve martelveehouderij, die zorgt voor een groot gebruik van een aantal gewassen, die door de mens geconsumeerd kunnen worden, zo heb je voor 1 kilo vlees, meer dan 5 kilo groenten en een gigantische bak water nodig. Dan spreek ik nog niet over de gigantische milieu- en luchtvervuiling door deze doodindustrie.
Dijksma wil meer vlees 'produceren' en met leugens verklaren, dat onze ecologische voetafdruk minder wordt, zoveel is wel duidelijk, ze volgt gewoon het belang van de intensieve martelveehouderij. Dijksma is een goed lobbyist en een meer dan waardeloze politica!!!!
Hé Dijksma, hoeveel subsidie uit de belastingpot, krijgen de beulen van de intensieve martelveehouderij dit jaar?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten