Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 17 juli 2013

Muzikaal recept tegen onmenselijke wethouders en burgemeesters en voor het voor de eerstkomende 15 jaar maar eens geen megalomane projecten uitvoeren, je weet wel van die projecten, waar geen mens, behalve voornoemde bestuurders en de bouwmaffia, op zit te wachten

Een nieuwe sessie in de doorlopende reeks, die blogdokter en druïde P. Pisser op de wereld loslaat. Uiterst geneeskrachtige recepten, die bij zorgvuldig opvolging, gegarandeerd een positieve, kritische geest voortbrengen bij de gebruiker, veelal door jongeren gevolgd, maar ook oudere mensen hebben er beslist veel baat bij, zo meldde zich onlangs een oud besje van 95, uit Siberië, bij het stulpje van de dr.!

'Light my Fire' spelend op zijn pijporgel, dat dr dr. achterop zijn fiets heeft gemonteerd en gehuld in een grote rookwolk, deed de dr. mij het volgende recept toekomen:
Voorgerecht, op een psychedelisch bedje van mooie teksten en dito muziek, het album 'Over' van Peter Hammil, de zanger, gitarist, tekstschrijver en een van de componisten van Van Der Graaf Generator. Niet verwonderlijk dus, een prachtig album van deze man met de bijzondere stem! Nog een bijzondere stem, die van Jim Morrison, The Doors en 'The Soft Parade' mooi? Dat hoef ik je niet te vertellen, prachtige psychedelische rock met extra blazers. Psychedelisch? Pink Floyd met 'Dark Side Of The Moon', jezus mensen, toch nog steeds ongeëvenaard mooi, zelfs al kan ik de eerste 5 albums nog steeds het meest waarderen, is dit nog steeds tijdloos!!! (ha! ha! ha! ha!) Iets geheel anders, een verzamelaar onder de naam 'Under Tones 3', geweldige (elektronische) jazz, met psychedelische ondertoon (!!). Namen als Boots, Wicked Beat Sound System, Raised By Wolves (voor de wolf, die hier gevonden werd, waarna een VVD kloot onmiddellijk riep, dat elke wolf afgeschoten moet worden en LTO bij voorbaat al om schadevergoeding schreeuwt, je weet wel de organisatie van boeren, die een miljard binnengraaiden, voor nooit geleverd natuurbehoud....) e.a. Heerlijke muziek voor een zwoele avond, waar het dit jaar nogal aan ontbrak, maar vanavond is het warm, wat een weergelul, maakt niet uit, de muziek is magnetofiek!!! Lekker aansluitend het album 'City works of Fiction' van Jon Hassel, godvergeten mooie psychedelische jazz van top niveau! Psychedelica op een bed van drum'n bass: XyphaX met 'time of the year', jeeheeezus mensen, dit is genieten!!!  Deze sessie komt weer tot een eind, tot slot: het al vaker gebruikte, supergeneeskrachtige album'The Last Days Of Gravity' van Younger Brother, godallemachtig, dit is moooi!!
Nog veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten