Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 juli 2013

Veldhuijzen van Zanten probeert haar gore, persoonsgebonden stoep te boenen

Gistermorgen in GMN na 10.00 u.het uiterst vervelende CDA wijf Veldhuizen van Zanten, over haar tijd als staatssecretaris van Volksgezondheid, onder Rutte 1. Met veel gekakmurmel zat ze zichzelf sociale veren in de volksverlakkersreet te steken. Ze heeft toch zo'n band met het werkveld en ze wil juist graag naar de gewone mens luisteren. Haar aanpak van het persoonsgebonden budget, was juist een verbetering voor de gebruikers, althans zo deed ze het voorkomen. De zorg was gegarandeerd, alleen de regie werd door anderen overgenomen, daar is niets mis mee, aldus deze valse trut. Ze vond het interessant om over het gevoel en de abstractie te spreken. 'De abstractie terugvoeren naar wat het betekent voor de mensen..........' ha! ha! ha! ha! ha! Dus je ontneemt de mensen zaken, waarna je ze bij de hand neemt en ingewikkeld uitlegt, dat ze bij deze genaaid zijn!!!

Over het incident tijdens de demo op het Plein, stelt ze, dat ze niemand de mond wilde snoeren, ze wilde alleen maar haar zin afmaken..... ha! ha! ha! ha! In welke wereld leeft dat mens eigenlijk? Die moet toch minstens een aantal lichtjaren van de aarde verwijderd zijn. Nee het was niet de mond die ze wilde raken, het was een mislukt gebaar en ze had het niet eens in de gaten...... Renske Leijten was hééééééél vervelend en misschien had van Zanten zelf i.d.d. gezegd, dat de mensen hun regie niet zouden verliezen, maar dat was maar heel even en ach, wat maakt 't uit, als het klootjesvolk dingen verstaat, die zij niet zo bedoeld heeft, men moet rekening met haar houden!! En dat de media dat smerige handje van haar tot vervelens toe lieten zien, dat is pas volksverlakkerij...... ha! ha! ha! ha! ha! Het is werkelijk niet te geloven, wat deze autocratische tyfustrut uit haar bek durft te laten vallen, godgloeiendegodverdomme!!!
Hé, van Zanten, weet je wie hier de grote volksverlakker is? JIJ!!!!

Benieuwd wat de staat van dienst, van deze lopende wanprestatie, als verpleeghuisarts was, veel kans op commentaar in die functie krijg je over het algemeen niet, of het moet van het personeel en eventuele familie komen.......

Geen opmerkingen:

Een reactie posten