Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 19 juli 2013

Post NL: ontslagen postbodes kunnen aan de slag bij Bpost

Vanmorgen werd bekend gemaakt, dat de Belgische postbezorger Bpost, Nederlandse postbodes een baan aanbiedt. Post NL maakt de Nederlandse post kapot, met het argument, dat er veel minder post wordt verzonden, terwijl er tegenwoordig niet één maar drie postbezorgende bedrijven zijn in Nederland.
De Nederlandse postbodes krijgen van Bpost een korte cursus, daar Bpost een groot aantal innovaties heeft doorgevoerd, innovaties, die de topgraaiers van Post NL niet konden bedenken, ondanks hun megasalaris....

Tijd voor een grondig strafrechtelijk onderzoek, naar de kwalijke, bijzonder slechte manier van leiding geven bij Post NL, die niet alleen de hele postbezorging op een ondermaats peil hebben gebracht, maar die veel postbodes hun baan hebben gekost en die een groot aantal nieuwe 'postbezorgers' tegen een slavenloon een baan heeft bezorgd (alleen dat is al misdadig, zeker daar bij de verzelfstandiging van de postbezorging werd beloofd, dat de werknemers niet de dupe van de verzelfstandiging zouden worden). Kan men meteen even kijken, wat er met de winst, die Post NL heeft behaald met het verkopen van postkantoren heeft gedaan, postkantoren die tot voor een aantal jaren, bezit van de Nederlandse overheid waren, dus van de belastingbetaler!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten