Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

zaterdag 13 juli 2013

De grote huurhuizenzwendel en een 'mooie rol' van Teeven

De 'dames en heren' denken het voor elkaar te hebben, eergisteren werd er van alle kanten geroeptoeterd dat de huizenprijs is gestabiliseerd. De huizenprijs, zou nog amper dalen en er werd zelfs een gemiddelde huizenprijs van 205.000 euro genoemd, daarbij zijn hele dorpen op het platteland meegerekend, dorpen waarvan de huizen leeg staan en onverkoopbaar zijn, de rente is laag, dus wat let u, kopen!! Godverdomme, pas nu komt de grote truc naar voren van het onevenredig verhogen van de huren*: 'de huren zijn hoog, dus de mensen willen huizen kopen', hele wijken met echt betaalbare huurwoningen zijn gesloopt, of worden gesloopt, zodat er flinke krapte is ontstaan, waarmee het geteisem van de politiek en de bouwmaffia de huizenbubbel opgeblazen denken te kunnen houden, het corrupte leger wethouders werkt lekker mee, door de grondprijs op een gigantisch hoog prijsniveau te houden, het is godverdomme ongelofelijk.
De media werken lekker mee, de hele dag werd het nieuws gebracht, alsof de perpetuum mobile was uitgevonden, terwijl in werkelijkheid, er weer minder huizen zijn verkocht dan in dezelfde periode vorig jaar en de prijs verder is gedaald, ongelofelijk, zelfs de christenbroeders Knekel en Flink werkten gedienstig mee, aan deze grove leugen, godverdomme!!!
Werd er nog even gezegd, dat het wel erg aantrekkelijk is een huis te kopen, daar de pensioenen steeds onzekerder worden en met het nieuwe stelen, uit deze door werknemers gespaarde pot, door die gespaarde gelden NB in veel te dure huizen te steken, lijkt het verhaal compleet en is de cirkel rond..........

*De Amsterdamse VVD boerenlul Teeven, liet vandaag weten, dat het aantal mensen dat bezwaar maakt tegen de veel te hoge huur, te groot is, dus wil hij, dat de weg naar de rechter voor deze mensen wordt afgesloten. Terwijl het voor de gemiddelde huurder, door de verhoogde griffierechten, al onmogelijk is de rechter om een oordeel te vragen. Daarnaast kan je geen bezwaar aantekenen tegen de inkomensafhankelijke huurverhoging, van 4% (!!!) voor de laagste inkomens, tot meer dan 6% voor hogere inkomens, zet dat eens af tegen een inlevering van een half procent (!!!) hypotheekrenteaftrek. De schoft Teeven is echt grenzeloos!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten