Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 30 juli 2013

Muzikaal recept voor sociale woningbouwcorporaties en tegen politici die economische belangen stellen boven de volksgezondheid

Een nieuwe sessie van dr. P. Pisser, met een van zijn veelgeprezen, supergeneeskrachtige recepten. Recepten, die je laten zien, dat je niet gek bent, als je geen snars begrijpt van de huidige inhumane, prestatiegerichte klotemaatschappij. Sterker nog, er zijn legio mensen, die het allang niet meer pikken, zoals men tegenwoordig met de aarde of met mensen omgaat, of die mensen nu naast je wonen, of in Somalië.

Als eerste staat op het menu het album 'After The Gold Rush' van Neil Young. Dit album werd toentertijd als geniaal beschouwd, door velen. Toch moet ik nog steeds zeggen, dat het weliswaar een mooi tijdsdocument is, maar niet wat je noemt een klassieker, veel zeikteksten. Maar geen geouwehoer, eens in de paar jaar toch wel weer leuk te horen. Om de al te zoete smaak weg te spoelen, het album '12 Golden Country Greats', van Ween, prachtig uitgevoerde countrymuziek, met de gebruikelijke prettig gestoorde teksten, groots!!! Jammer dat het nummer 'Buenos Tardes Amigo', van 'Chocolate and Cheese' er niet op staat, voeg dat zelf maar toe! Country? Het volgende album 'Little Feat' van de gelijknamige band, zit er af en toe tegenaan, southern countryrock is misschien de beste omschrijving, al zit er meestal een lekkere funkbas onder, genieten piepels! Dan de country-acid-housemusic van Alabama3 met hun album 'La Peste', godvurredomme wat is en blijft dit toch schitterend!! Niet echt country (ofwel?) Het album 'Underneath The Radar' van Underworld. Ach, er staat een knakker met een cojbojhoed op de hoes, dus...... Meteen maar door met cd 2 van 'Second Toughest In The Infants' van Underworld, 20 waanzinnige minuten lang, purrrachtig!! mooi!!!!¡¡¡¡ Tsja en toen klopte Lucos Bravos Primeros aan de deur van de dokter, deze had o.a. het album van Bonobo, 'The North Borders' bij zich, mensen, mensen, wat is dit goehoehoed!¡ Luister eerst maar, later meer. Tot slot, alweer van zijn hoge doorgeluchtheid LBP, de psychedelische SF muziek van Otto Von Schirach met 'Supermeng', Jezus mensen, ik doe 't licht uit en ga pitten, truste!
Veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten