Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 18 juli 2013

Muzikaal recept voor het uitbannen van kindermishandeling, door het hersenspoelen van kinderen met stokoude wrede sprookjes

Blogdokter Pisser's wereldberoemde geneeskrachtige recepten, met een nieuwe sessie. Recepten met zorg samengesteld, beproefd en ter orale consumptie aangeboden, recepten die niet alleen voor de regelmatige bezoekers bedoeld zijn, maar ook voor de mens, die vertwijfeld de alledaagse ellende ondergaat en de idee heeft, dat er toch niets veranderd. De recepten van de dokter laten je zien, dat dit alles behalve het geval is, recepten die je de kracht geven zaken niet op hun beloop te laten, maar het heft in eigen hand te nemen, je te organiseren met gelijkgestemden en te eisen waar ieder mens recht op heeft: geluk, een goede gezondheid, een bewoonbare aarde, schone lucht en dito milieu, plus uitbanning en verpulvering van het militair-industrieel complex.

Het eerste ingrediënt deze dag The Flaming Groovies met het compilatie-album 'Shake Some With The Flaming Groovies', het eerste deel van dit album met studio opnames en live opnames. De studio opnames gaan er nog wel mee door, maar de live opnames, zijn ronduit slecht gezongen plus matige muziek, zag de groep begin 70er jaren, dat was een leuk concert, ach misschien wel door de sfeer en een 'paar andere factoren'. Dit is een band die, naar ik 'vrees' over 20 jaar niemand nog iets zal zeggen. Zie maar tot hoever je komt. Zo even de wansmaak wegspoelen met het voortreffelijke album '77" van The Talking Heads, wat een vuur en enthousiasme, waanzinnig mooi!! Niet echt aansluitend maar wel bijzonder mooi: Japan met 'Tin Drum', jezus wat een band was dat, godverdegodver! Voor mijn 'oude' vrienden in Leeuwarden. Vervolgens het album 'Cannibalism 3', de soloprojecten van de leden uit de legendarische band Can, allemachtig mensen, dit is ware sf muziek, top kwaliteit, waarlijke psychedelische goden, potverdepieleklatschjjjj!!! Voorhoofdgerecht: Massive Attack met 'Protection', over psychedelisch gesproken, met als toegift nog een kleine ode aan Jim Morrison, die deze maand 42 jaar geleden dood werd gevonden in een Parijse hotelkamer. Maar jezus mensen, wat is dit sterk, waanzinnig!! (en ja, dat is een herhaling, en dan?).  Daarover gesproken: Thievery Corporation met 'Culture Of Fear', uiterst krachtige muziek, met volkomen terechte maatschappijkritiek, schitterend. Reggae, jazz, trance, en een flinke psychedelische ondertoon, genieten piepels! Tot slot: 'Sharkey & C-Rayz Walz are Monstermaker', een waanzinnjg mooi album van de in de titel genoemde mensen, práááktiek!
Dat was 't voor vandaag mensen, veel plezier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten