Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

vrijdag 12 juli 2013

Muzikaal recept voor het met rust laten van wolven en tegen de maffialobby van Opstelten en Teeven

Blogdokter en druide van de warme grond, de veel te ver doorgeleerde hippie goeroe P. Pisser, is hier weer met een van zijn wereldberoemde geneeskrachtige recepten, die hij over de wereld uitstrooit in een voortdurende sessie ter bevrijding en verlichting van de geest, zaken die hoog nodig zijn in deze tijden van grote verwarring en misleiding, neem het psychopathisch geval Mees, deze enorme neoliberale trut, wordt zelfs gesteund door 'intellectuelen' als Abdelkader Benali en Max Pam (ja, je gelooft je ogen niet, als je ziet wat deze figuren over de zieke geest Mees durven te schrijven, jezus christus!).
Ik zou zeggen doe je voordeel met deze sessies, zegt het voort en geniet!

De dokter kwam al vloekend mijn straat in fietsen, met dit keer een gettoblaster achterop de bagagedrager, met een volume dat tegen de pijngrens aan lag, het album 'I Love Marijuana' van Linval Thompson afspelend. De naam Opstelten viel meermaals, gevolgd door een hele serie vloeken en de woorden maffia, lobbyist en volksverlakker, nou daar kan jullie Azijnpisser zich wel in vinden!

Eerste ingrediënt: Patti Smith Group met 'Radio Ethiopia', een van de vele mooi albums van deze dichter en zangeres met uitzonderlijke stem, 'gewoon' waanzinnig mooi! De dr. heeft vervolgens Lizzy Mercier Descloux geprogrammeerd met 'Press Color', jezus mensen wat is dit goed! Derde ingrediënt Nina Hagen Band met het gelijknamig album uit 1978, wat een verlies, dat deze vrouw zich heeft laten strikken door het kwaadaardige christus sprookje, eeuwig zonde! Maar wat een godvergeten goed album!!! Redelijk aansluitend het album 'Where The Wild Things Are' van Agent Provocateur, psychedelische rock met harde kritische teksten, over een wereld, die zich nog heviger openbaart, dan eerder beschreven door groepen als AP (hééééé!), maar die destijds werden weggezet als paranoïde complot denkers, daar hebben Manning en Snowden dik verandering in gebracht. Voorhoofdgerecht: een pittige mousse met daarop Chemical Brothers album 'Dig Your Own Hole', wat jouw Azijnpisser betreft, een van de mooiste albums van deze psychedelische kunstenaars, geweldig!!! Hoofdgerecht het absoluut geniale album van Franz Reisecker: Lichtenberg, god mensen wat is dit groots! Speciaal voor Jenny.
Dat was de sessie voor deze dag mensen, veel plezier en tot de volgende sessie van onze blogdokter.
NB voor het beste resultaat alles afspelen, zo hard mogelijk (zonder de buren te pesten).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten