Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

dinsdag 16 juli 2013

Rotterdam gaat bijstandfraude keihard aanpakken

Gisteren in het BNR nieuws van 16.00 u. het bericht, dat Rotterdam bijstandsfraude keihard gaat aanpakken. Nadat de PvdAsociaal, het schurftige wethoudertje Florijn, zijn Westland-bus project zag mislukken*, gaat hij nu de de rest van de bevolking ophitsen tegen bijstandsgerechtigden, die massaal zouden frauderen. Als je godverdomme te weinig hebt om van te leven en te veel om dood te gaan, zoek je wel naar verlichting, al zou het maar drie tientjes in de maand zijn. De schoften van het stadhuis, durven te stellen, dat ze bij eerdere controles al miljoenen opgehaald hebben. Benieuwd hoeveel bijstandsgerechtigden daarvan inmiddels bezwaar hebben aangetekend en hoeveel er geen benul hebben, hoe in beroep te kunnen gaan, of erger nog, de middelen niet hebben om in beroep te gaan.

Eén ding is zeker, met dit soort berichtgeving wordt de onderbuik van het grootste deel van de Rotterdamse werkende bevolking weer lekker gepord en zal de haat naar 'uitkeringstrekkers' weer flink toenemen, terwijl welgestelden voor 20 miljard(!!!!) per jaar belasting ontduiken, waar je voor bedrijven nog eens 30 miljard bij op moet tellen. Zaken die pas vervolgd worden, als een anonieme klokkenluider gegevens overlegt aan de belastingdienst, mits de ambtenaren dan van hogerhand toestemming krijgen om te mogen onderzoeken, want zelfs daar scheelt het vaak aan, zo lieten belastingambtenaren eerder dit jaar weten ....... Er is geen tijd, om te zien of bedrijven zich aan de regels houden, zoals chemische (overslag) bedrijven, maar voor een paar tientjes op uitkeringsgerechtigden jagen, dat is pas mooi en zinvol werk! Trouwens, ik zou na verloop van tijd de winst- en verliesrekening aangaande dit project wel eens willen zien......

*Daar Florijn werd geconfronteerd met Westlandse tuinders, die liever een Oost-Europeaan uitbuiten, dan een Rotterdamse bijstandsgerechtigde het minimumloon te betalen, en hij zag, dat bijstandsgerechtigden niet te lui zijn om te werken, plus een paar andere grote flaters op dat gebied.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten