Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

woensdag 31 juli 2013

Muzikaal recept voor verbod op de intensieve martel veehouderij en voor meer rokers op tv (auto's zijn tenslotte ook veelvuldig op tv te zien)

Een nieuwe dag, een nieuwe sessie, met jouw eigen blogdruïde en dokter P. Pisser, via zijn onvolprezen, wereldberoemde, geneeskrachtige recepten, voor een ruim bewustzijn en tegen de geestelijke indoctrinatie en politieke leugens van alle dag.

Vandaag reed de dr. mijn straat in, met uit het achterop zijn fiets gemonteerde pijporgel, een bewerking van het Elmore James nummer 'Dust my Broom', natuurlijk ontbraken de gebruikelijke rookwolken niet en uiterst vrolijk leverde hij het volgende recept af:
Ingrediënt 1: verrassing.... Elmore James met het album 'Blues After Hours', een waanzinnig mooi album, van deze veel te vroeg overleden bluesgigant, met zijn typische slidegitaar geluid, zoals in 'Dust My Broom', het slidegitaar intro is intussen wel door 100.000 bands gekopieerd (al was dit intro oorspronkelijk, door James, niet bedoeld voor de slidegitaar), en is dan ook heel aanstekelijk, genieten mensen!!! Heb je dit album niet tot je beschikking, een best of is ook goed, als het hiervoor genoemde nummer er maar op staat.
Een bluesband, die flink werd geïnspireerd door James is Fleetwood Mac, dat is de originele Mac van Peter Green, hier nogmaals met het album 'Live in Boston', een jaarlijks terugkerend festival in die dagen, genaamd.... Boston Tea Party, gelukkig heeft het niets met het asociale, egoïstische schoftentuig clubje van de Republikeinen te maken. We vervolgen onze queeste met Beck en 'Odelay', godvergeten schitterende bluessouljazzfunkpoprock met zwaar psychedelische ondertoon en je weet het: 2013 Beck jaar!!! Het kon niet uitblijven: psychedelica en blues, dan vraag je om Morphine met het schitterende album 'Yes', volmaakt!! Nu weer een van de albums, waarmee Lucos Bravos Primeros de dr. verblijdde, het album 'Bad Bad Not Good' van de gelijknamige artiestengroep, prachtige psychedelische elektro, van bijzonder hoog kaliber! In een trip? Dan maar meteen Flying Lotus met ''Cosmogramma', zeg dat wel, jezus wat mooi, ongelofelijk! Alweer met dank aan zijne zeer hoog doorgeluchte, om niet te zeggen doorgeblazen, grootheid LBP. Tot slot, o zusters, broeders ook, het 'Blue Album' van Orbital, ik hoef toch niet te zeggen, dat dit goed is hè? want dat is 't, zo!!!
Veel plezier verder!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten