Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

maandag 29 juli 2013

Klijnsma hartstikke 'blij' met Cordaid

Zo af en toe denk je echt dat je gek bent geworden en zaken verkeerd verstaat, zo ook weer bij de laatste uitlating van PvdA rollatorslet Jette 'hartstikke' Klijnsma, die durfde te zeggen, dat ze blij is met het voornemen van Cordaid, de ontwikkelingsorganisatie, ook de armen in Nederland te gaan helpen. Deze hopeloze, lopende wanprestatie, voert een volkomen waardeloos asociaal beleid uit, als onderdeel van een zwaar disfunctionerend afbraakkabinet, dat de armsten nog verder in de ellende stort, dan durven zeggen, dat je blij bent met een organisatie, die in ontwikkelingslanden zou moeten opereren, terwijl dat kabinet waar je deel van uit maakt, NB de ontwikkelingshulp flink heeft verminderd, is minimaal een gotspe!! En daar zou ik, excuseer, het volgende aan toe willen voegen: godgloeiendegodverdomme!!!!!
Door het beleid van de kabinetten Rutte 1 en 2 (met stevig voorwerk van de kabinetten Balkenende), is het aantal mensen dat onder de armoedegrens leeft, gestegen tot boven de 1,3 miljoen, waaronder meer dan 320.000 kinderen.....
Hoe durft dit gore wijf, ze zou haar ogen uit haar 'hartstikke' rotkop moeten schamen!! Het lijkt wel of dit soort tuig er echt van overtuigd is, dat het grootste deel van de bevolking totaal in coma ligt, godverdomme, ze hebben geloof ik nog gelijk ook!!!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten