Geen evolutie en ecolutie zonder revolutie!

Albert Einstein:

Twee dingen zijn oneindig: het universum en de menselijke domheid. Maar van het universum ben ik niet zeker.

donderdag 25 juli 2013

'Heel Holland bakt', hè, hè, even geen Syrië en seksschandalen in New York

Alsof er nog niet genoeg bagger op de buis te zien is, brengt Max het nieuwe, uit Engeland overgewaaide kijkcijferkanon, 'Heel Holland bakt', dit voor de kleingeestelijken, die een groot deel van de Max achterban vormen. Alsof er niet een gigantisch gróóóóóót obesitas probleem is in Nederland. Maar goed (hoewel?), in het mediaforum van gistermiddag (Radio1 van iets voor 12.30-12.45 u) Max van Weezel en Asha ten Broeke, 'journaliste' en columniste van Trouw*, die zich uitlieten over dit flutprogramma. Ten Broeke liet weten, het een heerlijk programma te vinden, 'even geen Syrië en seksschandalen in New York......', ja, ja, dat durft zich godverdomme journalist te noemen, ongelofelijk! De presentator van het Mediaforum, onderdeel van het NCRV programma Lunch, is Jurgen van den Berg, een lul met nog duffer voorkomen, die een foto van zichzelf met een baard van 2 dagen wel hééééél interessant vindt, voor de website.... ha! ha! ha! ha! Deze van den Berg merkte op, dat het geheel kundig aan elkaar wordt gepraat, door Martine Bijl, met af en toe een cynische knipoog...... ha! ha! ha! ha! ha! ha!
Max van Weezel, die godbetert het journalistieke onderzoeksprogramma Argos mag presenteren, vindt het een schitterend programma en voorzag het algehele domme gelul, over het suffe bak programma, van zijn 'deskundig' commentaar.........

*Die ten Broeke is zo goed in haar werk, dat de Volkskrant haar heeft aangenomen...... ha! ha! ha! ha! ha! ha! Let wel, de Volkskrant was ooit een kwaliteitskrant!!!!!!!

Hé, van den Berg, kom jij 's hier! Wat had ik nou gezegd? Pak je broodtrommel en je koffer, en meldt je als de sodemieter in Siberië! Ben je nou helemaal gek, net doen of er niets aan de hand is? Je bent een waardeloze presentator en dat domme lachje van je, dat je te onpas en te onpas gebruikt, maakt het geheel nog irritanter, dan het al was, jij bent niet leuk en zal dat nooit worden, kwast! Zo, en nu oprotten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten